Η Αννίτα Ναθαναήλ απείχε για μεγάλο χρονικό διάστημα από τα φώτα της δημοσιότητας και όπως εκμυστηρεύτηκε η αιτία ήταν ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. Το τελευταίο διάστημα έχει επανέλθει κάνοντας εμφανίσεις με την καλή της φίλη Ιωάννα Παλιοσπύρου, με την οποία ταξίδεψαν στη Μύκονο, αλλά και με τη φίλη της Έλλη Αγγελιδάκη με την οποία παρακολούθησαν 32η AXDW στο πάρκο του Ελληνικού.

Γιατί χάθηκε η Αννίτα Ναθαναήλ;

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή BreakFast@Star η Αννίτα Ναθαναήλ αποκάλυψε ότι μια επιπλοκή που είχε σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατο την καθήλωσε για 44 στο κρεβάτι.

«Η αλήθεια είναι ότι χάθηκα, γιατί πέρασα και περνάω δύσκολα. Βίωσα μία εμπειρία ζωής, που άλλαξε τελείως τον τρόπο που αντιμετωπίζω την καθημερινότητά μου. Μπήκα να κάνω μία χειρουργική επέμβαση ρουτίνας στο γόνατο. Όταν ξύπνησα, είχε γίνει ολική αντικατάσταση της άρθρωσης του γονάτου μου», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια περιέγραψε ότι πειράχτηκαν τα νεύρα στο πόδι προκαλώντας της ανυπόφορους πόνους.

«Στη συνέχεια υπήρξε μία επιπλοκή, η οποία με καθήλωσε στο κρεβάτι. Οι πόνοι ήταν φρικτοί, δεν μπορούσα να σταθώ. Το πόδι μου μετά την επιπλοκή άρχισε να μαυρίζει, να “καίγεται”, να “παίρνει φωτιά”. Το τύλιγα με παγωμένες γάζες και επιδέσμους για να αντέξω τον πόνο.

Τραυματίστηκαν κάποια νεύρα στο πόδι. 44 μέρες ήμουν καθηλωμένη. Χρειάστηκε να απευθυνθώ σε αναισθησιολόγο, η οποία μου έδωσε μία πολύ ισχυρή αγωγή και νευροπαθητικά φάρμακα. Εθίστηκα σε πολύ δυνατά οπιούχα παυσίπονα, ζούσα με το ρολόι στο χέρι για να δω πότε μπορώ να πάρω την επόμενη δόση.

Το καλύτερο αναλγητικό ήταν τα χαρτομάντηλα, έκλαιγα πολλές φορές τη μέρα. Πίστευα ότι δεν θα ξαναπερπατήσω. Πιστεύω ότι θα φτάσω σε έναν πάρα πολύ καλό βαθμό. Δεν θα γίνω όπως πριν», περιέγραψε.

Το ταξίδι που έκανε με αναπηρικό αμαξίδιο

Επιπλέον, η Αννίτα Ναθαναήλ μίλησε για το ποια είναι αυτή τη στιγμή η κατάσταση που αντιμετωπίζει, αλλά και στο ταξίδι που έκανε με αναπηρικό αμαξίδιο προκειμένου να δει τα παιδιά της.

Το πόδι δεν λυγίζει όπως πριν. Δυσκολεύομαι να βγω από το αυτοκίνητο. Δεν θα μπορέσω να μπω ποτέ ξανά στην πίσω θέση του αυτοκινήτου ή σε μία στενή θέση αεροπλάνου και να παραμείνω για αρκετή ώρα. Δεν μπορώ να τρέξω.

Είχα ανάγκη να δω τις κόρες μου πριν από το Πάσχα. Πήρα τη μεγάλη απόφαση να ταξιδέψω με αναπηρικό αμαξίδιο. Τα παιδιά μου γνώριζαν την κατάσταση της υγείας μου, αλλά δεν είχαν την πλήρη εικόνα. Σοκαρίστηκαν όταν με είδαν»

Τον περασμένο Νοέμβριο είχε με διακριτικό τρόπο μιλήσει για τον χωρισμό της από τον Κρις Χάμπερτ, ο οποίος όπως λέει της έχει σταθεί σε κάθε δυσκολία.

«Ο Κρις αποδείχθηκε ο ήρωάς μου. Δεν αμφέβαλλα ποτέ ό,τι δυσκολία και αν έχουμε περάσει στη ζωή μας. Πάνω από όλα είμαστε οικογένεια και είναι δίπλα μου σε κάθε δύσκολη στιγμή. Ό,τι κι αν χρειαστεί ήταν εκεί. Όπως κι εγώ αντίστοιχα στα προβλήματα υγείας που έχει περάσει», δήλωσε.

«Παίρνω μαθήματα ζωής από την Ιωάννα Παλιοσπύρου»

«Αποφάσισα να το μοιραστώ, διότι ανακάλυψα ότι υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που έχουν μπει στη διαδικασία ενός ορθοπεδικού χειρουργείου. Θα τα καταφέρω. Δεν ξέρω με ποιον τρόπο. Έχω το καλύτερο παράδειγμα δίπλα μου. Έχω την Ιωάννα. Παίρνω μαθήματα ζωής από εκείνη».

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ