Ο Στέλιος Χανταμπάκης διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ στο Survivor All Star ενώ στο αποψινό επεισόδιο συγκίνησε το κοινό αναφερόμενος στην οικογένειά του.

Η ομάδα του κέρδισε στο χθεσινό επεισόδιο με αποτέλεσμα να φάει ενώ στο σημερινό επεισόδιο ο Στέλιος Χανταμπάκης κοιτώντας την κάμερα εξομολογήθηκε: «Έχουμε κλείσει σχεδόν έναν μήνα στο νησί. Δεν ήταν εύκολα μέχρι στιγμής τα πράγματα για εμένα και σωματικά και ψυχολογικά.

Επειδή νυχτώνει σχετικά νωρίς και καθόμαστε αρκετές ώρες στην καλύβα μας, κάνω πάντα όμορφες σκέψεις, οικογενειακές. Προσπαθώ να βρω όμορφες στιγμές με τα παιδιά μου, που να τις περνάμε μαζί.

Βλέπω ψαρέματα, βλέπω διακοπές, βόλτες, τρενάκια και γενικότερα ό,τι τα κάνει χαρούμενα το σκέφτομαι και το οργανώνω κατά κάποιο τρόπο στο μυαλό μου, όταν βγούμε να τα κάνω. Κάθε φορά που κερδίζω σκέφτομαι να πανηγυρίζουν τα παιδιά μου στο σπίτι, να είναι χαρούμενα που βλέπουν τουλάχιστον τα αγωνίσματα και ο μπαμπάς κερδίζει.

Κάθε φορά που χάνω, δεν λυπάμαι που δεν θα φάω εγώ, καθόλου. Σίγουρα με στενοχωρεί που δεν τρώνε όλα τα υπόλοιπα παιδιά και πεινάνε αλλά θα προτιμούσα να κερδίζω, να χαίρονται τα παιδάκια μου και ας μην τρώω».

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ