Στην Ελλάδα βρίσκεται πλέον η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου που αποχώρησε από το Survivor. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. 

Το βράδυ του Σαββάτου ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι η παίκτρια αναγκάζεται να αποχωρήσει από το Survivor λόγω ενός προβλήματος υγείας που την ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα.

Πριν λίγη ώρα κατέφθασε στην Ελλάδα και ο φωτογραφικό φακός ήταν εκεί και την απαθανάτισε. Την συνόδευαν άνθρωποι της παραγωγής ενώ φορούσε ένα τζιν σορτς, μαύρο τοπ, κρεμ σακάκι, γυαλιά ηλίου, ταμπά mules και μάσκα προστασίας.

Σε μικρό απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή Love It με τις πρώτες δηλώσεις της παίκτριας, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αναφέρθηκε στην απόφασή που πήραν μαζί με τους γιατρούς να αποχωρήσει από το Survivor.

«Δεν έχω συνέλθει ακόμα, μίλησε και με τον γιατρό μου στην Αθήνα, οπότε παίρνω και μία αγωγή για να είμαι λίγο καλύτερα. Θεώρησα και εγώ και η παραγωγή ότι θα είναι καλύτερο για εμένα να μην ρισκάρουμε σε ένα θέμα υγείας», είπε συγκεκριμένα.

Επιπλέον, φαίνεται να αφήνει «καρφιά» για δύο άλλους παίκτες στο Survivor, τον Τάκη Καραγκούνια και τη Βρισηίδα Ανδριώτου. «Ο Τάκης πιστεύω ότι είναι ένα από τα άτομα που είναι ικανός να κάνεις τα πάντα προκειμένου να μείνει στο Survivor. Και η Βρισηίδα είναι ένα άτομο το οποίο σκέφτεται πάρα πολύ στρατηγικά και προσπαθεί να δείχνει καλή και γλυκιά, ενώ θεωρώ ότι δεν είναι στην πραγματικότητα», ακούγεται να σχολιάζει.

Φωτογραφίες: ΝDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ