Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αποχώρησε από το Survivor για λόγους υγείας. Η ανακοίνωση του παρουσιαστή Γιώργου Λιανού το περασμένο Σάββατο, δεν ξάφνιασε τους συμπαίκτες της οι οποίοι ήταν ενήμεροι για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε η παίκτρια.

Σε μικρό απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή Love It με τις πρώτες δηλώσεις της παίκτριας, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αναφέρθηκε στην απόφασή που πήραν μαζί με τους γιατρούς να αποχωρήσει από το Survivor.

«Δεν έχω συνέλθει ακόμα, μίλησε και με τον γιατρό μου στην Αθήνα, οπότε παίρνω και μία αγωγή για να είμαι λίγο καλύτερα. Θεώρησα και εγώ και η παραγωγή ότι θα είναι καλύτερο για εμένα να μην ρισκάρουμε σε ένα θέμα υγείας», είπε συγκεκριμένα.

Επιπλέον, φαίνεται να αφήνει «καρφιά» για δύο άλλους παίκτες στο Survivor, τον Τάκη Καραγκούνια και τη Βρισηίδα Ανδριώτου.

«Ο Τάκης πιστεύω ότι είναι ένα από τα άτομα που είναι ικανός να κάνεις τα πάντα προκειμένου να μείνει στο Survivor. Και η Βρισηίδα είναι ένα άτομο το οποίο σκέφτεται πάρα πολύ στρατηγικά και προσπαθεί να δείχνει καλή και γλυκιά, ενώ θεωρώ ότι δεν είναι στην πραγματικότητα», ακούγεται να σχολιάζει.

Επιπλέον, η παίκτρια συγκινημένη με τα μηνύματα που έχει λάβει έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram.

«Σας ευχαριστώ όλους! Δεν ξέρετε πόσο με έχετε συγκινήσει με τα μηνύματα, αλλά και τα βίντεο που φτιάχνετε. Ελλάδα έρχομαι», ανέφερε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Τι αποκάλυψε για το πρόβλημα υγείας της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου στο Survivor η Μαρία Καλάβρια;

Παράλληλα, για το πρόβλημα υγείας της Ναυσικάς μίλησε και η καλή της φίλη Μαρία Καλάβρια. «Η Ναυσικά είχε ένα θέμα με το έντερό της. Εκεί που βρισκόταν δεν μπορούσε να κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις. Η καρύδα της “ξύπνησε” αυτό το πρόβλημα. Έχει κολιτιδα και το να τρως καθημερινά καρύδα είναι ό,τι χειρότερο».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Η Ναυσικά αντέχει, αλλά σίγουρα της έχουν λείψει ο σύντροφός της, οι φίλοι, οι παρέες και η καθημερινότητά της. Νομίζω ότι ο λόγος που έφυγε είναι το πρόβλημα που είχε με το στομάχι της. Είχε πει ότι θα καθίσει όσο μπορεί περισσότερο. Να πω την αλήθεια δεν πίστευα ότι θα καθίσει τόσο πολύ. Έρχεται σήμερα και της έχουμε ετοιμάσει μια έκπληξη».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ