Έκτακτο συμβούλιο πραγματοποιήθηκε στο Survivor. Ο Γιώργος Λιανός κάλεσε τους παίκτες του reality επιβίωσης για να τους κάνει ανακοινώσεις που αφορούν και τις δύο ομάδες. Αρχικά επιβεβαίωσε αυτό που ήδη σας είχαμε γράψει στο okmag, ότι η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αποχώρησε από το Survivor.

«Το Survivor είναι ένα σκληρό παιχνίδι που ξεκινά με ενθουσιασμό, αλλά έχει πολλές δυσκολίες. Είχαμε μια τελευταία εξέλιξη για την οποία πρέπει να σας ενημερώσω. Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, όπως γνωρίζετε πολύ καλά τις τελευταίες ημέρες δεν συμμετείχε στους αγώνες λόγω ενός θέματος υγείας το οποίο έχει οξυνθεί και αντιμετωπίζει. Και αυτές οι δυσκολίες του παιχνιδιού δεν την αφήνουν να συνεχίσει. Η Ναυσικά έχει αποχωρήσει πλέον από το παιχνίδι και την κόκκινη ομάδα», ανακοίνωσε ο παρουσιαστής του Survivor για τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Ο Άρης Σοϊλέδης υπήρξε αρκετά κοντά στην παίκτρια και γνώριζε πολύ καλά πόσο ισχυρός ήταν ο πόνος που αντιμετώπιζε. «Δεν μπορούσε να ανταπεξέλθεις στις δυσκολίες του παιχνιδιού άλλο. Λογικά χθες που μεταφέρθηκε στον γιατρό είναι το καλύτερο για την υγεία της. Τη λατρεύω σαν αδελφή μου την Ναυσικά και θέλω να παρθεί η πιο σωστή απόφαση για την υγεία της. Σίγουρα θα μας λείψει, αλλά έκανε καλά αφού της συνέβη αυτό το πρόβλημα υγείας».

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως η αποχώρηση της Ναυσικάς φέρνει ένα ντόμινο εξελίξεων και οι ομάδες θα αλλάξουν ξανά.

Δείτε τα σχόλια για την αποχώρηση της Ναυσικάς στο Twitter:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ