Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος μίλησε για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star. Θυμίζουμε ότι ο παίκτης δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση όταν ανακοινώθηκε από τον Γιώργο Λιανό ότι αποχωρεί από το reality επιβίωσης και έφυγε χωρίς να χαιρετήσει τους συμπαίκτες του. Παράλληλα ο Κώστας Αναγνωστόπουλος μίλησε για τη βραδιά που αποβλήθηκαν η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα.

«Ήταν λίγο πικρή η γεύση. Σίγουρα δεν μου βγήκε και εμένα το αγωνιστικό τόσο πολύ. Αν συγκρίνεις το ’17 με τώρα και τότε δεν είχα αρχίσει φορτσάτος. Δεν εστίασα στο reality. Ήμουν πιο ήρεμος. Το ’17 μου άλλαξε τη ζωή το Survivor. Τα βρήκα με τον εαυτό μου και πήγα πιο ήρεμος. Κάποια πράγματα στη ζωή σε σημαδεύουν. Με στεναχώρησε το αποτέλεσμα της αποχώρησής μου. Το περίμενα και δεν το περίμενα. Για εμένα ήταν ένα άλλο παιχνίδι από το ’17.

Κατάλαβαν όλοι που πάει «το τσίρκο». Δεν θέλω να το εξαντλήσω και να έχω νομικά προβλήματα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την εταιρεία στο να μην πληρωθώ. Δεν έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο», ανέφερε αρχικά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος στη συνέντευξή του στο «Πρωινό μας».

Αναφορικά με τη στάση του κατά την αποχώρησή του εξήγησε ότι δεν είχε κάτι με τους συμπαίκτες του. «Τα παιδιά δεν μου είχαν κάνει κάτι. Και να έλεγα αυτό που ήθελα δεν θα το έπαιζε η Παραγωγή γιατί δεν θα τους άρεσε. Για περίπου 10 μέρες δεν έδινα προσωπικές συνεντεύξεις. Είχα φάει μια κόκκινη κάρτα από την Παραγωγή γιατί δεν έκανα κάποια πράγματα που μπορεί να ήθελαν. Και δεν έπαιζα πουθενά. Δεν είναι ότι έχω κάτι με τα παιδιά», είπε.

Πώς περιέγραψε το συμβούλιο την ημέρα που αποβλήθηκαν η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου ο Κώστας Αναγνωστόπουλος;

«Εκείνη την ημέρα στο συμβούλιο ήμασταν 3-4 ώρες. Ο Νίκος έλειπε όλη την ώρα από το συμβούλιο. Εγώ ήθελα να δω τι γίνεται. Άκουσα τι γίνεται. Πιάνω τον Νίκο και του λέω να μιλήσουμε. Μου είπε ότι θα το πει. Ξεκινάει ένα θέατρο. Ο Γιώργος Λιανός εκτελεί εντολές, τη σκαλέτα. Κι ενώ είμαστε εκεί και περιμένουμε 3 ώρες και δεν έχει γίνει τίποτα, ξεκινά το συμβούλιο. Περιμέναμε να μας πουν κάτι. Δεν είχα καταλάβει κάτι για κινητό. Έτσι όπως τα έχω δει όλα, θεωρώ ότι δεν έχουν μιλήσει με τηλέφωνο. Ο Μπάρτζης είπε ότι το είδε. Μας έδειξαν τι βρέθηκε; Εκεί που λένε ότι τους είδαν με τηλέφωνο, δεν πιάνει το τηλέφωνο. Δεν διαφωνώ όποιος πιαστεί με κινητό να φύγει. Έχω μιλήσει με τα κορίτσια, είναι στεναχωρημένες. Την επόμενη μέρα έκανα μια συνέντευξη στην παραλία, δεν έπαιξε. Είπα ότι πολύ παίκτες χάρηκαν γιατί η Κατερίνα ήταν μια παίκτρια που διεκδικούσε τον τίτλο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ