Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του με την αποχώρηση από το Survivor All Star. Ο Μισθοφόρος, που συμμετείχε στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, στο άκουσμα του αποτελέσματος δια στόματος Γιώργου Λιανού αρνήθηκε να κάνει κάποια δήλωση.

Ο παίκτης των μπλε δυσανασχέτησε ενώ δεν θέλησε καν να χαιρετήσεις τους υπόλοιπους παίκτες. «Δεν θέλω να πω κάτι. Θέλω να πάρω τη δάδα μου και να φύγω. Δεν θέλω να σηκωθεί κανείς. Θέλω να φύγω», είπε αποχωρώντας από το παιχνίδι και το συμβούλιο του νησιού.

Πριν από λίγες ώρες έκανε την πρώτη του ανάρτηση «καρφώνοντας» με τον δικό του τρόπο το Survivor All Star. Δείχνοντας ξεκάθαρα πως αμφισβητεί το αποτέλεσμα δημοσίευσε μια αφίσα του τσίρκου Medrano δηλώνοντας ως τοποθεσία τον Άγιο Δομίνικο.

Για να έχει πάρει στα χέρια του το κινητό του τηλέφωνο ετοιμάζεται για την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Να σημειώσουμε ότι παλιοί του συμπαίκτες, μεταξύ αυτών ο Κώστας Κοκκινάκης σχολίασαν την αποχώρησή του. Ο γνωστός πολίστας έγραψε στα social media: «Ευτυχώς γλίτωσες κι εσύ Κώστα. Κανονικά θα πρέπει να ψηφίζουμε αυτούς που θέλουμε να σωθούν για να γυρίσουν πίσω. Όσοι ψηφίζετε να ξέρετε πως πετάτε τα λεφτά σας, καλύτερα πάρτε να φάτε ένα σουβλάκι με τζατζίκι».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ