«Ήμουν μεγάλη fan, έκανε εκείνος βίντεο στο TikTok και τον έβλεπα και σχολίαζα. Μου είναι πολύ δύσκολο να γελάσω με κάποιον, οπότε ήταν ο influencer μου. Έμενε στη Θεσσαλονίκη και πήγα τον βρήκα και καλά να βγούμε για καφέ. Του την έπεσα χύμα. Ένιωσα πάρα πολύ άνετα. Δεν χρειάστηκε να προσποιηθώ πάρα πολύ. Με έκανε να απελευθερωθώ γρήγορα και στο κομμάτι του σεξ και στην τουαλέτα. Ήταν δώρο για εμένα αυτό», δήλωσε στη Super Κατερίνα η Super Κική η οποία είναι ζευγάρι εδώ και έξι μήνες με τον TikToker Κώστα Tsamuraii.

Μαζί κάνουν και video στου Youtube που θυμίζει το «Σ’ αγαπώ – Μ’ αγαπάς» και λέγεται «Ετούτος και Ετούτη». «Βγήκε από την καθημερινότητά μας, έχουμε πολύ αστεία ζωή», ανέφερε ο Κώστας Tsamuraii.

Μάλιστα το ζευγάρι περιέγραψε πως άνοιξαν σε ένα ξένο σπίτι μια μπάμπουσκα που περιείχε τις στάχτες της γιαγιάς του. «Έριξα εγώ από το τασάκι μετά στάχτη και κλείσαμε τη μπάμπουσκα και δεν το ξαναείπαμε ποτέ», είπε η Super Κική.

Όσο για το αν θα έβλεπαν τα βίντεό τους να μπορούν να υπάρξουν στην τηλεόραση, το ζευγάρι δεν ήταν ούτε θετικό, ούτε αρνητικό.

Διαβάστε επίσης: Ελένη Χατζίδου Vs Super Κικής: «Είναι ντροπή να ακούγονται αυτά οπουδήποτε»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ