Νέο μέτωπο φαίνεται πως άνοιξε η Super Κική μετά την τελευταία της διαδικτυακή εμφάνιση στο κανάλι της Γαρυφαλιάς Καληφώνη στο Youtube. Η Super Κική σχολίασε τον Λάμπρο Κώνσταντάρα και τον Γρηγόρη Γκουντάρα και η Ελένη Χατζίδου αντέδρασε έντονα.

«Αχ βρε Κική… Θέλω να πω για την Κική ότι είναι ένα πονεμένο κορίτσι, δεν ξέρω αν ξέρετε την ιστορία της, εγώ είχα συγκινηθεί όταν είχα ακούσει τη ζωή της και όλα αυτά. Δεν δικαιολογούνται όλα αυτά που λέει κατά καιρούς, που δεν είναι και λίγα, όπως αυτά που λέει τώρα που υποτιμάει τόσο πολύ. Είναι ντροπή να ακούγονται οπουδήποτε.

Είπαμε στο Youtube υπάρχει ελευθερία. Ένας λόγος που τα προβάλλουμε είναι για να ακούγεται και η άλλη γνώμη. Αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να λέγονται και εγώ τα βάζω και με αυτούς που την καλούνε, δηλαδή και με τον Fipster που είναι σε αυτό το κανάλι και τους θεωρώ συνένοχους σε όλο αυτό», ανέφερε η Ελένη Χατζίδου.

Στο ίδιος ύφος και ο Ετεοκλής Παύλου ανέφερε: «Ανοίγει μια κουβέντα κατά πόσο πρέπει να υπάρχει έλεγχος στο διαδίκτυο με αφορμή όλο αυτό το οποίο είναι κατακριτέο από όλους. Δεν γίνεται να λες για τον Γρηγόρη Γκουντάρα τώρα που είναι ένας άνθρωπος που έχει την πορεία του, την καριέρα του, έχει κάποια χρόνια στην τηλεόραση, δεν μπορείς να λες: “Ποιος είναι αυτός”».

Απόσπασμα από το νέο βίντεο της Σούπερ Κική πρόβαλε το Breakfast@Star, με τους παρουσιαστές να διαφωνούν με τα λεγόμενα της για τα πρόσωπα της τηλεόρασης και τα media. Η Ελένη Χατζίδου ακούγοντας όσα είπε η Σούπερ Κική για τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, τόνισε πως είναι «ντροπή» να ακούγονται τέτοιου είδους σχόλια, ενώ έριξε ευθύνες σε youtubers και εκπομπές που καλούν τη Σούπερ Κική για τα καυστικά της σχόλια ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ «Αχ βρε Κική… Θέλω να πω για την Κική ότι είναι ένα πονεμένο κορίτσι, δεν ξέρω αν ξέρετε την ιστορία της, εγώ είχα συγκινηθεί όταν είχα ακούσει τη ζωή της και όλα αυτά. Δεν δικαιολογούνται όλα αυτά που λέει κατά καιρούς, που δεν είναι και λίγα, όπως αυτά που λέει τώρα που υποτιμάει τόσο πολύ. Είναι ντροπή να ακούγονται οπουδήποτε», είπε η Ελένη Χατζίδου. «Ένας λόγος που τα προβάλλουμε είναι για να ακούγεται και η άλλη γνώμη. Αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να λέγονται και εγώ τα βάζω και με αυτούς που την καλούνε, δηλαδή και με τον Fipster που είναι σε αυτό το κανάλι και τους θεωρώ συνένοχους σε όλο αυτό», πρόσθεσε η παρουσιάστρια του Star. Με τη σειρά του ο Ετεοκλής Παύλου ανέφερε: «Ανοίγει μια κουβέντα κατά πόσο πρέπει να υπάρχει έλεγχος στο διαδίκτυο με αφορμή όλο αυτό το οποίο είναι κατακριτέο από όλους. Δεν γίνεται να λες για τον Γρηγόρη Γκουντάρα τώρα που είναι ένας άνθρωπος που έχει την πορεία του, την καριέρα του, έχει κάποια χρόνια στην τηλεόραση, δεν μπορείς να λες: “Ποιος είναι αυτός”».

Διαβάστε επίσης:

Μαυρίκιος Μαυρικίου Vs Super Κική: «Ντροπή! Δεν χωρούν ειρωνείες με τη χαρά ενός ζευγαριού που περιμένει παιδί»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ