Πιο περήφανος από ποτέ είναι ο Στέλιος Ρόκκος, καθώς η κόρη του Δέσποινα πήρε το πτυχίο της. Οι δυο τους πόζαρα μαζί χαμογελαστοί στην ορκωμοσία της.

Στην ορκωμοσία ήταν παρούσα και η μητέρα της και πρώην σύζυγος του τραγουδιστή, η Μαρία Χέλιου.

Η κόρη τους, ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ορκίστηκε κάνοντας περήφανους τους γονείς της. Η Δέσποινα Ρόκκου είναι πλέον μία 21χρονη Πολιτική Επιστήμονας που μόλις ορκίστηκε και παρέλαβε το πτυχίο της.

Η Μαρία Χέλιου και η Δέσποινα Ρόκκου δημοσίευσαν φωτογραφίες από την ξεχωριστή ημέρα στα προφίλ τους Instagram, όπου πόζαραν όλοι μαζί.

Σε μία από τις φωτογραφίες βλέπουμε την Δέσποινα Ρόκκου να κρατάει χαμογελαστή το πτυχίο της απ’ το Πολιτικό της Νομικής.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Στέλιος Ρόκκος έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά από τέσσερις διαφορετικές γυναίκες, τον Δημήτρη, τον Ανδρέα, τη Δέσποινα και τη Μέλια.

Πριν από μερικούς μήνες ο τραγουδιστής πέρασε δύσκολες ώρες, καθώς έφυγε από τη ζωή ο αδερφός του Κώστας.

Ο Κώστας Ρόκκος, ιδιαίτερα γνωστός στην τοπική κοινωνία της Λήμνου από την επαγγελματική και κοινωνική του δραστηριότητα, άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο, έπειτα από αδιαθεσία που ένιωσε.

Τότε ο τραγουδιστής έκανε μία ανάρτηση στα stories του Instagram, θέλοντας να ευχαριστήσει όλους όσους του συμπαραστάθηκαν στο πένθος του και έδειξαν σεβασμό απέναντί του.

«Με βαθιά συγκίνηση και ευγνωμοσύνη θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους παρέστησαν στην κηδεία του αγαπημένου μου αδελφού Κώστα, κατέθεσαν στεφάνια, έκαναν δωρεές στη μνήμη του και απέστειλαν συλλυπητήρια μηνύματα. Ευχαριστώ ιδιαίτερα την τοπική κοινωνία της Λήμνου που συμπαραστάθηκε με κάθε τρόπο στο πένθος μας, επισφραγίζοντας την εκτίμηση και το σεβασμό που έχουμε ο ένας για τον άλλον. Τέλος, ευχαριστώ για τα αμέτρητα μηνύματα συμπαράστασης που έλαβα στα social media καθώς και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που αντιμετώπισαν με τον προσήκοντα σεβασμό το γεγονός».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ