Ο Στέλιος Ρόκκος έχει τέσσερα παιδιά, δύο γιους, τον 33χρονο Δημήτρη, τον 29χρονο Ανδρέα, και δύο κόρες, τη 21χρονη Δέσποινα και την 14χρονη Μέλια. «Τώρα έχουν τις ζωές τους, όταν χρειαζόταν δεν είχα χρόνο να τους αφιερώσω. Χρειαζόταν», έχει δηλώσει ο Στέλιος Ρόκκος για τα παιδιά του σε συνέντευξή του στο «Πάμε Δανάη».

Πριν από λίγες ημέρες ο Στέλιος Ρόκκος είχε τη χαρά να έχει μαζί του στα παρασκήνια του X Factor τις κόρες του. Η Δέσποινα Ρόκκου, κόρη του τραγουδιστή με τη Μαρία Χέλιου δημοσίευσε μια φωτογραφία με τη μικρότερη ετεροθαλή αδελφή της, Μέλια, καρπό του έρωτα του Στέλιου Ρόκκου με τη Νικολέττα Τρίκη.

Η μεγάλη του κόρη έχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο και τον περασμένο Νοέμβρη έγινε η ορκωμοσία της, με τους γονείς της να βρίσκονται στο πλευρό της.

Τα δύο κορίτσια φαίνεται πως είναι αρκετά κοντά και η Δέσποινα Ρόκκου έχει μοιραστεί πρόσφατα φωτογραφίες με τη Μέλια, από το βράδυ της Ανάστασης, αλλά και βόλτα τους σε πάρκο διασκέδασης χαρακτηρίζοντάς τη «μικρό μου βάσανο» και λέγοντας ότι την αγαπά.

Οι δύο γιοι του Στέλιου Ρόκκου έχουν ακολουθήσει τα χνάρια του. «O γιος μου ο Δημήτρης, είναι μαζί μου στις συναυλίες και τον θαυμάζω για το ταλέντο του», είχε πει στο παρελθόν ο τραγουδιστής σε συνέντευξή του. Σε καλλιτεχνικά μονοπάτια και ο Ανδρέας Ρόκκος ο οποίος πριν από έναν χρόνο κυκλοφόρησε το πρώτο του τραγούδι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ