Ο Στέλιος Ρόκκος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για την καριέρα του αλλά και για τη σύζυγό του Λελέ Γκόφα.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής ανέφερε για τη Λελέ Γκόφα ότι: «Με τη Λελέ είμαστε μαζί 14 χρόνια. Είναι πολύ σημαντική για εμένα και αυτό το κέρδισε με τον χρόνο. Αυτό που βιώνω εγώ το βιώνει και εκείνη, κάποια πράγματα που εγώ δεν μπορώ να διαπραγματευτώ».

Ο Στέλιος Ρόκκος ανέφερε για την απουσία από τον χώρο της μουσικής για 6 χρόνια: «Εξαφανίστηκα συνειδητά για 6 χρόνια το 2002. Και τώρα έχω εξαφανιστεί γιατί έχω την ανάγκη να κάνω άλλα πράγματα. Για να είσαι στην πρώτη γραμμή πρέπει να είσαι πρωταθλητής, να είσαι ταγμένος. Μόνο αυτή η λέξη με βγάζει από το παιχνίδι. Αν κάτι το αφήνεις σε αφήνει και αυτό και μετά θέλει τεράστιο αγώνα. Εγώ ύστερα από τόσα χρόνια δεν θέλω τόσο αγώνα. Έχω πάρα πολλά τραγούδια, το κάνω εκ του ασφαλούς πια. Τότε που το έκανα θέλει πολύ ρίσκο

«Τότε με είχε πιάσει τρέλα να ταξιδέψω την Ελλάδα με καΐκι, το έκανα 5-6 φορές, μετά έφτιαξα το σπίτι στη Λήμνο. Έγραφα αυτόν τον καιρό. Δεν μετάνιωσα για τα χρόνια που έμεινα εκτός δουλειάς, πέρασα καταπληκτικά. Το πρόβλημα ήταν οικονομικό, ζορίστηκα πάρα πολύ. Ενώ θα μπορούσα να έχω πολλά λεφτά, εγώ δεν μπήκα σε αυτή τη διαδικασία, είπα “θα πάω να γουστάρω”. Σπίτι μου έχουν έρθει πολύ πλούσιοι άνθρωποι και όλοι έχουν παραδεχτεί ότι είμαι ο πιο πλούσιος από όλους».

Διαβάστε επίσης: Στέλιος Ρόκκος: «Ζητώ συγγνώμη στη Μαρίνα Σάττι»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ