Ο Στέλιος Ρόκκος μίλησε στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο και στο «Πρωινό ΣουΣου» για την καριέρα του, για τη Μαρίνα Σάττι αλλά και για τη σύζυγό του.

«Καμιά φορά δεν ξέρεις γιατί γίνονται κάποια πράγματα στη ζωή. Ένα θα σου πω, ότι τον τελευταίο καιρό “τρώω” τη ζωή με το κουτάλι. Στη Λήμνο αράζω και συζητάω με έναν άνθρωπο, ο οποίος μου έμαθε τη θεωρία του μέτρου. Έχω πάρει μια μοτοσυκλέτα και γυρνάω όλη την Ευρώπη με τη Λελέ. Έχω σταματήσει το κάπνισμα, είχα μόνο μία επιλογή, να ζήσω ή να πεθάνω».

Ο Στέλιος Ρόκκος αναφέρθηκε και στη Μαρίνα Σάττι λέγοντας: «Τη λατρεύω χωρίς να την ξέρω. Ζητώ συγγνώμη στη Μαρίνα Σάττι, την είχα πάρει τηλέφωνο για να χρησιμοποιήσω τη Μάντισσα σε ένα πρότζεκτ με τη Μελίνα Ασλανίδου, ελπίζω να μη με είχε παρεξηγήσει τότε. Η Μαρίνα είναι ό,τι πιο φρέσκο έχουμε, η εικόνα της είναι μεγαλύτερη από το τραγούδι. Λάτρεψα την αντίδραση και το χασμουρητό της, μακάρι να ήταν πολιτική αντίδραση.

Να σου πω όμως κάτι; Αυτή η γλωσσοφαγιά, αυτή η λύσσα και η κακία, που πήγαν να κατασπαράξουν αυτό το παιδί! Εγώ τη λάτρεψα που χασμουρήθηκε. Εγώ θα ‘φευγα! Μιλάμε για τη Λωρίδα της Γάζας, για χιλιάδες νεκρούς. Επειδή ασχολήθηκα με το θέμα, δεν εξέφρασε θέση επειδή χασμουρήθηκε, το χασμουρητό ήταν επειδή ήταν κουρασμένη. Μακάρι να ήταν πολιτική αντίδραση. Έγινε μια γενοκτονία, πρέπει να δείχνουμε την αντίδρασή μας σε κάποια πράγματα. Δεν έπρεπε να συμμετέχουν όλοι».

Διαβάστε επίσης: Στέλιος Ρόκκος: Μάγεψε το κοινό του J2US και το Twitter τον αποθέωσε!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ