Πατέρας για πρώτη φορά έγινε ο τραγουδιστής Στέλιος Λεγάκης ο οποίος γνωστοποίησε τα χαρμόσυνα νέα δημοσιεύοντας την πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κόρης του από το μαιευτήριο. Ο καρπός του έρωτά του με την Ειρηάννα Συρίγου ήρθε στη ζωή την Πέμπτη 16/3.

Το ζευγάρι σχεδιάζει τον θρησκευτικό του γάμο για το φθινόπωρο μαζί με τη βάφτιση της κόρης του.

Ο Στέλιος Λεγάκης έγινε πατέρας και φωτογραφίζει τη νεογέννητη κόρη του.

Ανάμεσα στις φωτογραφίες που μοιράστηκε ο Στέλιος Λεγάκης και μία που δείχνει τα δώρα για το νεογέννητο κορίτσι που απέκτησε ο τραγουδιστής.

«Δεν περίμενα ότι θα κάναμε τόσο γρήγορα παιδί, η αλήθεια είναι. Είμαι ερωτευμένη μαζί του, οπότε… Το παιδί είναι κορίτσι. Δεν βιώνω πολύ καλά την εγκυμοσύνη. Δεν κοιμάμαι, κουράζομαι, δεν μπορώ να περπατήσω, αλλά όλα καλά», είχε εκμυστηρευτεί η Ειρηάννα στην εκπομπή Happy Day έναν μήνα πριν από τον ερχομό της κόρης της.

Τα δώρα για τη μικρή που απέκτησαν ο Στέλιος Λεγάκης και η Ειρηάννα Συρίγου.

Στέλιος Λεγάκης – Ειρηάννα Συρίγου: Η γνωριμία του ζευγαριού και η διαφορά ηλικίας

«Με την Ειριάννα ήμασταν οικογενειακοί φίλοι. Υπήρχε μια σπίθα. Είχα ένα live στο Γκάζι και μου είχε στείλει η Ειρηάννα ότι θέλει να έρθει με φίλες της. Τελικά οι φίλες της ακυρώσανε για καλό δικό μου. Της είπα να έρθει. Μετά το live βγήκαμε για ένα ποτέ και δεν σταματήσαμε να βγαίνουμε. Είμαστε μαζί 10 μήνες. Δεν το περιμέναμε ότι αυτή η σχέση θα εξελιχθεί έτσι. Αλλά από την πρώτη μέρα που βγήκαμε μέχρι να γίνουμε ζευγάρι δεν σταματήσαμε να βγαίνουμε», ανέφερε πρόσφατα ο Στέλιος Λεγάκης για την αγαπημένη του.

Ανάμεσα σε άλλα αποκάλυψαν και τη διαφορά ηλικίας που έχουν. «Έχουμε 8 χρόνια διαφορά ηλικίας. Στο μεταξύ μας δεν φαίνεται πουθενά. Νομίζω ότι δεν θα μπορούσα να προχωρήσω στη ζωή μου αν δεν είχα δίπλα μου μια γυναίκα με Γ κεφαλαίο» είπε ο τραγουδιστής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ