«Νιώθω τέλεια. Γίνομαι για πρώτη φορά μπαμπάς στη ζωή μου. Αλλάζουν όλα τόσο γρήγορα, κοντεύει και έχω τρελαθεί», εξομολογείται ο Στέλιος Λεγάκης, ο οποίος θα γίνει μπαμπάς σε λίγες ημέρες. Μαζί με την αγαπημένη του Ειρηάννα Συρίγου μίλησαν στο Happy Day λίγες ημέρες πριν από τον ερχομό της κόρης τους. «Με την Ειριάννα ήμασταν οικογενειακοί φίλοι. Υπήρχε μια σπίθα. Είχα ένα live στο Γκάζι και μου είχε στείλει η Ειρηάννα ότι θέλει να έρθει με φίλες της. Τελικά οι φίλες της ακυρώσανε για καλό δικό μου. Της είπα να έρθει. Μετά το live βγήκαμε για ένα ποτέ και δεν σταματήσαμε να βγαίνουμε. Είμαστε μαζί 10 μήνες. Δεν το περιμέναμε ότι αυτή η σχέση θα εξελιχθεί έτσι. Αλλά από την πρώτη μέρα που βγήκαμε μέχρι να γίνουμε ζευγάρι δεν σταματήσαμε να βγαίνουμε», δήλωσε ο Στέλιος Λεγάκης.

Στη συνέχεια η Ειρηάννα Συρίγου αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της. «Δεν περίμενα ότι θα κάναμε τόσο γρήγορα παιδί, η αλήθεια είναι. Είμαι ερωτευμένη μαζί του, οπότε… Το παιδί είναι κορίτσι. Δεν βιώνω πολύ καλά την εγκυμοσύνη. Δεν κοιμάμαι, κουράζομαι, δεν μπορώ να περπατήσω, αλλά όλα καλά.

Το ζευγάρι σχεδιάζει ήδη τον θρησκευτικό του γάμο για το φθινόπωρο. «Ο γάμος θα γίνει τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβρη. Θα το κάνουμε μαζί με τη βάφτιση. Θα τους καλέσουμε όλους».

Ανάμεσα σε άλλα αποκάλυψαν και τη διαφορά ηλικίας που έχουν. «Έχουμε 8 χρόνια διαφορά ηλικίας. Στο μεταξύ μας δεν φαίνεται πουθενά. Νομίζω ότι δεν θα μπορούσα να προχωρήσω στη ζωή μου αν δεν είχα δίπλα μου μια γυναίκα με Γ κεφαλαίο» είπε ο τραγουδιστής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ