Τον Στέλιο Διονυσίου συνάντησε η κάμερα του «Mega Καλημέρα», ο οποίος παραχώρησε μια αποκλειστική συνέντευξη.

Ο Στέλιος Διονυσίου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη συνεργασία του με την κορυφαία ερμηνεύτρια Μαρινέλλα, αλλά και στον πατέρα του.

«Το να δουλεύεις μαζί της είναι ένα όνειρο ζωής, είναι ένα μεγάλο σχολείο».

Ο ίδιος ανέφερε πως υπήρχαν βράδια που γυρνούσε σπίτι του και έκλαιγε λόγω των άσχημων συνεργασιών, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον πατέρα του, Στράτο Διονυσίου.

«Ο πατέρας μου ήταν επαγγελματίας, τα ήθελε όλα “στην τρίχα”. Από τον πατέρα μου κρατώ τις κλασικές πατρικές συμβουλές. Πάντα όταν μιλάω για εκείνον συγκινούμαι, έχει φύγει 35 χρονιά από τη ζωή, αλλά τον έχουμε καθημερινά κοντά μας» .

«Με φωνάζουν και με το όνομα του πατέρα μου και με του αδελφού μου, ακούω σε όλα. Το επίθετό μου με βοήθησε στην αρχή, αλλά όσο πέρναγαν τα χρόνια ο κόσμος είχε περισσότερες απαιτήσεις από εμένα. Μακάρι να κάνω τη μισή καριέρα απ’ ότι έκανε ο πατέρας μου. Ήταν αξεπέραστος, ο μεγαλύτερος τραγουδιστής της Ελλάδας».

Με τον αδερφό του, Άγγελο Διονυσίου, είναι πολύ δεμένοι, ενώ αποκάλυψε πως η οικογένειά του έχει υπογράψει συμφωνητικό για τη σειρά που θα είναι αφιερωμένη στον Στράτο Διονυσίου.

«Μπορεί να με δείτε να πρωταγωνιστώ στην σειρά που θα είναι αφιερωμένη στον πατέρα μου, δε θα πω όχι», συμπλήρωσε.

Διαβάστε επίσης:

Στέλιος Διονυσίου: Η περιπέτεια υγείας που τον οδήγησε στο νοσοκομείο για τέσσερις ημέρες

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ