Μια αποχώρηση «βόμβα» είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, καθώς ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τους παίκτες ότι η Όλγα Πηλιάκη από την ομάδα των Διασήμων αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το reality επιβίωσης, εξαιτίας ενός σοβαρού θέματος στον αυχένα της,

Ο Στέλιος Χανταμπάκης, λίγο πριν την ανακοίνωση του παρουσιαστή είχε δημοσιεύσει μια ανάρτηση στα Instagram Stories του, όπου είχε αναφερθεί στο πρόβλημα υγείας της συζύγου του.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης θέλησε να αναφερθεί στις ενοχλήσεις που ένιωθε η σύζυγός του αλλά και να ευχαριστήσει όλους όσους την στήριξαν.

Η ανάρτηση του Στέλιου Χανταμπάκη

Ενώ μετά την ανακοίνωση του παρουσιαστή ο ίδιος έκανε μια νέα ανάρτηση στην οποία θέλησε να αναφερθεί στις ενοχλήσεις που ένιωθε η σύζυγός του αλλά και να ευχαριστήσει όλους όσους την στήριξαν.

«Η Όλγα έχει ένα πολύ σοβαρό θέμα από παλιό τραυματισμό στον αυχένα όπου με τα αγωνίσματα εμφανίστηκαν κάποιες ενοχλήσεις. Πριν από λίγο μίλησα με την παραγωγή και μου είπαν πως η γιατρός και η παραγωγή για το καλό της Όλγας και σε συμφωνία με την ίδια αποφάσισαν να μην συνεχίσει στο Survivor.

Η αλήθεια είναι ότι και εγώ δεν το γνώριζα και το έμαθα από την τηλεόραση! Θέλω να σας πω ένα τεράστιο ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας και τη στήριξή σας αυτούς τους δύο μήνες στην Όλγα αλλά και σε εμένα. Είμαι χαρούμενος που είναι καλά και δεν είναι κάτι σοβαρό! Εύχομαι όλα τα καλά σε εσάς και να συνεχίσετε να απολαμβάνετε το παιχνίδι. Καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες και φυσικά σε όλα τα παιδιά υγεία!» έγραψε ο Στέλιος Χανταμπάκης για την Όλγα Πηλιάκη.

Διαβάστε επίσης:

Στέλιος Χανταμπάκης: Η τρυφερή φωτογραφία με την Όλγα Πηλιάκη

Στέλιος Χανταμπάκης: «Δεν περίμενα να κληρονομήσω το σπίτι του Φιλήμονα. Ήξερα πως έχει πουληθεί από το 2014»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ