Στην διαδικτυακή εκπομπή του Fipster βρέθηκε καλεσμένος πριν από μερικές ημέρες ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο αρχηγός της αντιπολίτευσης μίλησε μεταξύ άλλων για το πως αποκάλυψε στους γονείς του τη σεξουαλική του ταυτότητα, αλλά και την αντίδρασή τους.

«Το καταπίεζα για τουλάχιστον 15 χρόνια»

«Ήταν πάρα πολύ δύσκολο να πω στους γονείς μου για τη σεξουαλική μου ταυτότητα. Γενικά δεν είχα σχέση αποδοχής με τους γονείς μου, γιατί έχω υπάρξει ανεξάρτητος από τα 14 μου, ήμουν και οικονομικά ανεξάρτητος. Δεν είχα στο μυαλό μου να πάρω την άδεια των γονιών μου για κάτι. Αυτό που πέρασε από το μυαλό μου ήταν ότι δεν ήθελα να τους φορτώσω με ένα βάρος παραπάνω», είπε αρχικά ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Ήταν τα γενέθλια του πατέρα μου και γινόταν 70 χρονών. Εκεί που ήμασταν λοιπόν στο τραπέζι ο πατέρας μου ήταν λίγο εκνευρισμένος με κάποια δικά μου επιχειρηματικά προβλήματα και έτσι βγήκε έξω να ξεθυμάνει. Όταν ο πατέρας μου βγήκε έξω εγώ μίλησα στη μητέρα μου για αυτό και της είπα και “αν η σχέση μου είναι με αγόρι;”

Η αντίδραση της δεν ήτανε και η καλύτερη. Δεν της είπα ότι υπήρχε άνθρωπος στη ζωή μου, μίλησα υποθετικά. Τότε είχα γνωρίσει μόλις τον Τάιλερ και ήξερα ότι δεν ήθελα να τον χάσω. Όταν βρεις ένα άτομο με το οποίο δεν μπορείς να φανταστείς ότι δεν θα περάσετε μαζί την υπόλοιπη ζωή σας, είναι πολύ σπάνιο. Δεν ελέγχεις το πώς αρχίζει αυτό.

Είχα ζητήσει από την μητέρα μου να μην μιλήσει στον πατέρα μου, καθώς ήταν κάτι για το οποίο ήθελα να του μιλήσω εγώ. Ένα μήνα μετά πήγα στην Κρήτη για να τους δω. Η μητέρα μου το είχε πει στον πατέρα μου επιτόπου αλλά μου το είχαν κρύψει. Ήταν μια έκπληξη για εκείνους, αν και η μητέρα μου είχε κάποιες ενδείξεις. Πριν τον Τάιλερ μου είχε βγει η ερωτική επιθυμία προς αλλά αγόρια, αλλά το καταπίεζα για τουλάχιστον 15 χρόνια», συμπλήρωσε ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε επίσης:

Στέφανος Κασσελάκης: Για ποιο λόγο παντρεύεται ξανά τον Τάιλερ Μάκμπεθ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ