Ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε για τον γάμο του με τον Τάιλερ Μάκμπεθ που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Αυγούστου στην Κρήτη. Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού» από τις Σπέτσες και αποκάλυψε για ποιον λόγο παντρεύονται για δεύτερη φορά μετά τον γάμο του στην Αμερική.

Συγκεκριμένα ο Στέφανος Κασσελάκης, ανέφερε: «Ουδέποτε σκέφτηκα αν πρέπει ή όχι να μιλήσω για τον Τάιλερ. Δεν πρόκειται να κρύψω τον άνθρωπο που αγαπώ και που είμαι υπερήφανος. Θα μπορούσε να ήταν πιο εύκολο εκλογικά ή πολιτικά αν το έκρυβα, αλλά αυτή είναι η αλήθεια μου. Αυτό δε σημαίνει ότι κάποιος έπρεπε να κρυφτεί για να πετύχει έναν σκοπό. Έχει έρθει κόσμος που μου έχει πει να μη δείχνω τόσο πολύ τον Τάιλερ δίπλα μου. Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι δεν θα αλλάξω το ποιος είμαι. Τέλος!»

«Είμαστε μία μονάδα εγώ και ο Τάιλερ, δε μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εκείνον! Υπάρχει το για πάντα. Ο κόσμος πρέπει να παντρεύεται το άτομο χωρίς το οποίο δε μπορεί να φανταστεί τη ζωή του. Το να παντρεύεσαι επειδή τσεκάρετε κουτάκια για εμένα δεν είναι το ιδανικό σενάριο. Ερωτεύτηκα στον Τάιλερ την καρδιά του. Είναι παιδί διαμάντι και νομίζω ότι το βλέπει αυτό σιγά σιγά η χώρα. Δεν έπρεπε να κρύψω τον Τάιλερ, ξεκολλήστε εσείς!».

«Γνωριστήκαμε στην Αμερική, ήρθε στις Σπέτσες ως φίλος και εδώ συνάψαμε τη σχέση μας. Ερωτευτήκαμε εδώ, μετά από δύο μήνες γίναμε ζευγάρι. Είμαστε πέντε χρόνια μαζί».

«Στην Αμερική δε μπορέσαμε να παντρευτούμε με τις συνθήκες που φανταζόμασταν. Διότι έγινα αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ πριν παντρευτούμε, έτσι έγινε χρονικά. Άρα μετακομίσαμε στην Ελλάδα πριν παντρευτούμε. Νομικά τότε δεν επιτρεπόταν στην Ελλάδα να παντρευτούμε.

Εμείς λοιπόν παντρευτήκαμε στις Ηνωμένες Πολιτείες νομικά. Ήμασταν οι δυο μας και ένας μάρτυρας. Εντελώς ιδιωτική στιγμή. Και για όσους κατηγορούν ότι προβάλαμε το lifestyle μας, ούτε μία φωτογραφία από τον γάμο δε διέρρευσε. Θέλαμε υπό κανονικές συνθήκες να κάναμε μία μικρή γιορτή, ένα τραπέζι με τις οικογένειές μας και τους στενούς μας φίλους. Δε θα γίνει άλλος πολιτικός γάμος».

Διαβάστε επίσης:

Στέφανος Κασσελάκης: Το πολυτελές σπίτι του στις Σπέτσες με θέα το απέραντο γαλάζιο

Στέφανος Κασσελάκης: Έκανε το trend του TikTok!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ