Τις διακοπές του κάνει ο Σταύρος Σβήγκος. Ο ηθοποιός της σειράς της ΕΡΤ, «Κι όμως είμαι ακόμη εδώ» ανεβάζει στιγμιότυπα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Δεινός σέφρερ, σκίζει τα κύματα με την ιστιοσανίδα του. Με την καλύτερη παρέα. Μαζί του στην Εύβοια είναι ο 4χρονος γιος του, Μιχάλης Άγγελος.

Με αφορμή μάλιστα τα γενέθλιά του, ο Σβήγκος έγραψε; « Σήμερα άγγιξα τα 37!!! Αγκαλιά με ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί στη ζωή. Παιχνίδι και ευτυχία!».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ίδιος δείχνει πόσο έχει μυήσει τον γιο του στο σερφ. Πρόσφατα ανέβασε ακόμη μια φωτογραφία από τις περιπέτειές τους.

Θυμίζουμε πως την άνοιξη, ο Σταύρος Σβήγκος και η Ελένη Αϊβαλή αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο και απέκτησαν μαζί έναν γιο, τον Μιχαήλ Άγγελο το 2018.

Σε ένα από τα τελευταία της Instagram stories, η Ελένη Αϊβαλή απάντησε στις ερωτήσεις των followers της. Ανάμεσα στα όσα τη ρωτούσαν ήταν και αν έχει χωρίσει με τον πατέρα του Άγγελου και εκείνη απάντησε καταφατικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ