Ο Σταύρος Σβήγκος και η Ελένη Αϊβαλή αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο και απέκτησαν μαζί έναν γιο, τον Μιχαήλ Άγγελο το 2018. Σε ένα από τα τελευταία της Instagram stories, η Ελένη Αϊβαλή απάντησε στις ερωτήσεις των followers της. Ανάμεσα στα όσα τη ρωτούσαν ήταν και αν έχει χωρίσει με τον πατέρα του Άγγελου και εκείνη απάντησε καταφατικά.

Στις επόμενες ερωτήσεις που ακολούθησαν η ίδια απάντησε για το αν είναι ευτυχισμένη. «Η ευτυχία βρίσκεται στα απλά πράγματα τελικά. Οπότε ναι (παρότι λυπάμαι πολύ για όσα συμβαίνουν γύρω μας -τόσο κοντά μας-). Δεν μπορώ να μην είμαι, γιατί το παιδί μου πρέπει να με βλέπει ευτυχισμένη και το οφείλω και εγώ στον εαυτό μου φυσικά». Στην συνέχεια χωρίς να αναφερθεί σε συγκεκριμένη ερώτηση σημείωσε: «Μόνο μην κολλάτε στην ίδια ερώτηση, την απάντησα παιδιά. Δεν υπάρχει λόγος να πούμε κάτι άλλο».

Όταν ο Σταύρος Σβήγκος μιλούσε για την πρόταση γάμου στην Ελένη Αϊβαλή

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στο Yes I do πίσω στο 2019 ο Σταύρος Σβήγκος είχε μιλήσει για την πρόταση γάμου που είχε κάνει στην Ελένη Αϊβαλή ενώ οδηγούσε στην Αττική Οδό, αλλά για όσα είχε ξεχωρίσει σε εκείνη. «Με την Ελένη συμπληρώνουμε τρία χρόνια που είμαστε μαζί. Από τις πρώτες μέρες της γνωριμίας μας, είχα πει στους φίλους μου ότι αυτή τη γυναίκα θα την παντρευτώ. Στην αρχή γέλαγαν όλοι. Εκείνο όμως που με έκανε να την ξεχωρίσω ως τη γυναίκα που θέλω να παντρευτώ είναι το ελεύθερό της πνεύμα που τη χαρακτηρίζει σαν άνθρωπο.

Αν θεωρείς ότι το να είσαι στο αμάξι, στην Αττική Οδό, να οδηγείς και ξαφνικά κι αυθόρμητα να λες στον άλλο «Τι λες, παντρευόμαστε;» είναι εναλλακτικό ή διαφορετικό, τότε ναι, και η πρόταση γάμου μπορεί να χαρακτηριστεί «διαφορετική». Όμως, ο μικρός μας πρόλαβε με τον ερχομό του και έτσι όλα επισπεύστηκαν», είχε δηλώσει ο παρουσιαστής του «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

Η τελευταία τους κοινή δημόσια εμφάνιση το καλοκαίρι του 2020. (NDP)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ