Ο Σταύρος Νιάρχος και η Ντάσα Ζούκοβα, μετά τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού στη ζωή, διανύουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον περασμένο χειμώνα στο 5άστερο ξενοδοχείο Kulm St. Moritz, το οποίο ανήκει στην οικογένεια Νιάρχου, με 300 καλεσμένους και ένα γαμήλιο πάρτι που κράτησε 48 ώρες.

Πρόσφατα, η Ντάσα Ζούκοβα είχε τα γενέθλιά της και οι φίλοι της έσπευσαν να της ευχηθούν, δημοσιεύοντας στο Instagram διάφορες φωτογραφίες, συνοδευόμενες με τις πιο θερμές ευχές τους. Σε μια από αυτές, λοιπόν, είδαμε την 40χρονη επιχειρηματία για πρώτη φορά το νεογέννητο μωρό της, το οποίο θα πάρει το όνομα Φίλιππος, προς τιμήν του παππού του, Φίλιππου Νιάρχου.

Στο εν λόγω στιγμιότυπο, η Ντάσα Ζούκοβα κρατά το μωρό της στην αγκαλιά της και λάμπει από ευτυχία. Την φωτογραφία έβγαλε και “ανέβασε” στο προφίλ του ο καλός της φίλος Derek Blasberg, με όσους την είδαν να του χαρίζουν απλώχερα τα likes τους.

Αξίζει να σημειωθεί πώς αυτό είναι το πρώτο παιδί για τον Σταύρο Νιάρχο και το τρίτο για την Ντάσα Ζούκοβα, η οποία έχει ακόμα μία κόρη, την Λία και έναν γιο, τον Άαρον Αλεξάντερ με τον πρώην σύζυγό της, Ρόμαν Αμπράμοβιτς, από τον οποίο χώρισε φιλικά το 2017.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ