Ο Σταμάτης Κραουνάκης μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο κίνημα #metoo. Είχα συναισθηματική σχέση με κάποιους από αυτούς. Εκείνο το βράδυ που έσκασε μίλησα με τον Γιώργο Κιμούλη αλλά μετά τον έχασα».

Ιδιαίτερο ήταν το σχόλιό του και για τον Δημήτρη Λιγνάδη που δεν παρέστη στην κηδεία της μητέρας του.
«Η Μελίνα Μερκούρη ήταν αυτοεξόριστη στο Παρίσι όταν πέθανε η μάνα της. Η χούντα της έδωσε το δικαίωμα να έρθει για την κηδεία. Μερικά πράγματα είναι πάνω από την ενοχή», δήλωσε.

Αναφορικά με τις δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς ο Γρηγόρης Πετράκος, ο Σταμάτης Κραουνάκης δήλωσε: «Άστο, άστο γιατί υπάρχει μια παραφιλολογία που δεν θέλω να σχολιάσω».

Ενώ για το πρόστιμο που έχει επιβάλει η κυβέρνηση στους μη εμβολιασμένους άνω των 60 ετών, έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, δήλωσε: «Την κατάρα μου, μην με βάλεις να πω κάτι άλλο».

Οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση Λιγνάδη.

Στις αρχές του Οκτωβρίου είχαμε τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη. Συγκεκριμένα, ζητήθηκε η παραπομπή του Δημήτρη Λιγνάδη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για τις τέσσερις υποθέσεις βιασμού που τον βαραίνουν.

Τι αναφέρει η εισαγγελική πρόταση

Eκτιμά ότι ο προσωρινά κρατούμενος σκηνοθέτης και ηθοποιός πρέπει να δικαστεί για τις καταγγελίες που έγιναν σε βάρος του από τέσσερις άνδρες, ανήλικοι στην πλειονότητά τους, κατά τον χρόνο τέλεσης της πράξης.

Κατά την εισηγήτρια, δεν πρέπει να γίνουν δεκτοί οι ισχυρισμοί του καλλιτέχνη, ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες αναφερόμενος σε πόλεμο που δέχεται με στόχο την ηθική και επαγγελματική απαξίωσή του.

Στην εισαγγελική πρόταση αναφέρεται, επίσης, πως ο Δημήτρης Λιγνάδης πρέπει να παραμείνει στη φυλακή, καθώς κατά την εισαγγελική λειτουργό δεν έχουν εκλείψει οι λόγοι για τους οποίους, τον περασμένο Φεβρουάριο, ανακρίτρια και εισαγγελέας αποφάσισαν την προσωρινή κράτηση του κατηγορούμενου.

Πότε θα βγει η απόφαση

Την απόφαση για την παραπομπή ή μη του Δημήτρη Λιγνάδη θα λάβει τις επόμενες ημέρες το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών με βούλευμα που θα εκδώσει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ