Σχεδόν ένας μήνας πέρασε από τότε που ο Σταμάτης Γαρδέλης πήρε εξιτήριο από την ψυχιατρική κλινική στο Δαφνί και όπως φαίνεται, έχει επιστρέψει για τα καλά στην καθημερινότητά του.

Ο φακός της «Super Κατερίνα» κατέγραψε τον ηθοποιό να πραγματοποιεί τη βόλτα του και να προσπαθεί να ηρεμήσει από τη νοσηλεία που είχε.

Συγκεκριμένα, ο Σταμάτης Γαρδέλης ευχήθηκε: «Αυτό, τι να πω τώρα; Καλή χρονιά να έχετε» καθώς δεν ήθελε να πραγματοποιήσει κάποια άλλη δήλωση μέχρι στιγμής.

Να θυμίσουμε ότι ο Σταμάτης Γαρδέλης είχε οδηγηθεί μόνος του στο Δαφνί αναζητώντας βοήθεια αφού είχε κατακλυστεί από σκοτεινές σκέψεις λόγω των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζει.

«Βρήκα το κουράγιο και ήρθα μόνος μου, διότι ήμουν σε πάρα πολύ μεγάλη πίεση και είχα φτάσει σε σημεία τα οποία δεν θέλω να τα αναπαράγω, να τα ξανασκέφτομαι, αλλά είχαν… με είχαν πνίξει πάρα πολύ σκοτεινές σκέψεις, ένα αδιέξοδο που ζω, που είναι πανελληνίως γνωστό. Δηλαδή, η ιστορία μου, που δεν είναι μόνο αυτή, είναι ένας φόρτος 45 χρόνων στο επάγγελμα, όλα αυτά που έχω ζήσει και όλη μου η προσωπικότητα, όλη μου η ύπαρξη, η υπόσταση έμπαινε σε αμφισβήτηση πια. Και ξέρεις, άμα είναι να σε ξεριζώνουν, να σε κόψουν σαν ένα δένδρο, με αλυσοπρίονο, μετά δεν έχεις ζωή» είχε αναφέρει μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης: Σταμάτης Γαρδέλης: Η πρώτη εμφάνιση μετά το εξιτήριο από την ψυχιατρική κλινική

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ