Ο δικηγόρος του Σταμάτη Γαρδέλη, μίλησε για το πρόβλημα με το σπίτι του, που τον οδήγησε στην ψυχιατρική κλινική.

Ο Βασίλης Νουλέζας, μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα για τη συνάντησή του με τον ηθοποιό, ανέφερε: «Ο Σταμάτης Γαρδέλης είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο του ελληνικού πολιτισμού. Ξεκίνησε ένας νομικός Γολγοθάς διότι ενώ πλήρωσε 7000 ευρώ και νομιμοποίησε το αυθαίρετο, η Δασική Υπηρεσία όμως το αποχαρακτήρισε.

Μου είπε ότι “δεν άντεχα άλλο να έρχεται πρόγραμμα πλειστηριασμού στο σπίτι μου που μένω, σκεφτόμουν να βουτήξω από τον 6ο, ξύπναγα τη νύχτα με αυτές τις σκέψεις και σκέφτηκα να λάβω βοήθεια”. Ενδιαφέρεται να επανακτήσει την ψυχική του υγεία, δεν πάσχει από νόσημα. Μου είπε μάλιστα ότι έχει άψογη συνεργασία με τους γιατρούς και “εδώ νιώθω ασφαλής”» ανέφερε ο δικηγόρος.

Στη συνέχεια μίλησε και ο Γιάννης Μόρτζος του οποίου την παράσταση παρακολούθησε πρόσφατα ο Σταμάτης Γαρδέλης.

«Είχε πολλά προβλήματα και μου ζήτησε να παίξει. Του είπα ότι “σου έχω ρόλο”. Είδα ότι είχε θέμα οικονομικό. Τον βασάνιζε πάρα πολύ το θέμα γι’ αυτό όταν μου είπε για δουλειά κατάλαβα ότι ήθελε να δουλέψει. Τα ριάλιτι δεν προσφέρουν τίποτα στον ηθοποιό. Ο Σταμάτης είναι ηθοποιός καλός. Με το καλό να στρώσει ψυχολογικά και να βρει μια δουλειά αντάξια των ικανοτήτων του. Μόλις βγει θα τον πάρω στο θέατρο. Και η σύζυγός μου το ίδιο που τον συμπαθεί και γνωρίζονται πολλά χρόνια».

«Πιστεύω ότι πέρα από το νομικό ζήτημα και το πρόστιμο που τον καταδιώκει αυτό που του στοιχίζει είναι ότι μένει άνεργος, αντιμετωπίζει δυστυχώς πρόβλημα βιοπορισμού. Αυτό είναι ένα σημαντικό πρόβλημα» συμπλήρωσε ο Βασίλης Νουλέζας.

Διαβάστε επίσης:

Καίτη Φίνου για Σταμάτη Γαρδέλη: «Eίχε τα κότσια να ζητήσει βοήθεια. Εγώ πήγα στο Αιγινήτειο»

Σταμάτης Γαρδέλης: Στο ψυχιατρείο εδώ και μια εβδομάδα – Είχε τάσεις αυτοκτονίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ