Μια ξεχωριστή μέρα είναι η σημερινή για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή αφού γιορτάζει τα γενέθλια του γιου της. Ο Γιάννης Εφραίμ γίνεται τεσσάρων και η παρουσιάστρια του Alpha μοιράστηκε τρεις αδημοσίευτες φωτογραφίες του.

«Το αγοράκι μας έχει γενέθλια! Εύχομαι υγεία στις οικογένειες σας και κάθε ευτυχία. Μόνο χαμόγελα και δάκρυα συγκίνησης» έγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε μία από τις φωτογραφίες που μοιράστηκε για τα γενέθλια του γιου της.

Στις φωτογραφίες βλέπουμε τον μικρό από την βρεφική του ηλικία μέχρι σήμερα: από το μαιευτήριο στην αγκαλιά της μαμάς του μέχρι της πασχαλινές διακοπές της οικογένειας στην Ύδρα,

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός πέρασαν κάποιες μέρες της Μεγάλης Εβδομάδας στην Ύδρα μαζί με τα τρία τους παιδιά πριν αναχωρήσουν για την Αρχαία Κόρινθο όπου παραδοσιακά γιορτάζουν την Κυριακή του Πάσχα.

Το Πάσχα για εμένα είναι μια οικογενειακή γιορτή. Θυμάμαι να έχω περάσει πολύ όμορφες στιγμές με την οικογένειά μου ως παιδί και πια με τα παιδιά μου και τον άντρα μου. Το Πάσχα μυρίζει Ελλάδα, έχει φίλους, έχει αγαπημένα πρόσωπα, έχει αρνάκι και έχει και τραγούδι», δήλωσε η παρουσιάστριατου Happy Day μιλώντας στο okmag.

«Θυμάμαι πολύ έντονα το Πάσχα του 2013 που γεννήθηκε η μεγάλη μου κόρη (σ.σ. Νάγια) γιατί είχα γεννήσει Μεγάλη Τετάρτη. Εκείνο το Σάββατο, λίγο πριν από την Ανάσταση είχαμε γυρίσει στο σπίτι με το πρώτο μας μωράκι και θυμάμαι ότι ακούγαμε τα πυροτεχνήματα της Ανάστασης και καταλάβαμε ότι είχε αλλάξει η ώρα και ήμασταν στο σπίτι με το μωρό. Τότε είχαμε νιώσει μια μεγάλη χαρά και πληρότητα», εξομολογήθηκε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ