Με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό και τα τρία τους παιδιά: τη Νάγια, τη Μαίρη και τον μικρό Ιωάννη γιορτάζει φέτος το Πάσχα η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Μετά από μια μικρή απόδραση στην Ύδρα, βρέθηκαν όλοι μαζί στην Αρχαία Κόρινθο όπου περνούν παραδοσιακά τις ημέρες αυτές.

Η παρουσιάστρια του Alpha και της εκπομπής Happy Day αποκαλύπτει στο okmag τι είναι για εκείνη το Πάσχα και ποια χρονιά δεν πρόκειται να την ξεχάσει ποτέ.

«Το Πάσχα για εμένα είναι μια οικογενειακή γιορτή. Θυμάμαι να έχω περάσει πολύ όμορφες στιγμές με την οικογένειά μου ως παιδί και πια με τα παιδιά μου και τον άντρα μου. Το Πάσχα μυρίζει Ελλάδα, έχει φίλους, έχει αγαπημένα πρόσωπα, έχει αρνάκι και έχει και τραγούδι», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Θυμάμαι πολύ έντονα το Πάσχα του 2013 που γεννήθηκε η μεγάλη μου κόρη (σ.σ. Νάγια) γιατί είχα γεννήσει Μεγάλη Τετάρτη. Εκείνο το Σάββατο, λίγο πριν από την Ανάσταση είχαμε γυρίσει στο σπίτι με το πρώτο μας μωράκι και θυμάμαι ότι ακούγαμε τα πυροτεχνήματα της Ανάστασης και καταλάβαμε ότι είχε αλλάξει η ώρα και ήμασταν στο σπίτι με το μωρό. Τότε είχαμε νιώσει μια μεγάλη χαρά και πληρότητα», εξομολογήθηκε.

Τέλος, η ευχή της για τις φετινές γιορτές είναι: «Καλη Ανάσταση και Καλό Πάσχα με υγεία σε όλο τον κόσμο. Εύχομαι μαζί με την Ανάσταση να έρθει πίσω το χαμόγελο, η ανεμελιά και η αισιοδοξία. Η αλήθεια είναι ότι ήταν πολλές οι τραγικές ειδήσεις των τελευταίων μηνών, οπότε το έχουμε μεγάλη ανάγκη».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ