Τα γενέθλιά του έχει ο γιος του διεθνούς φήμης φωτογράφου Σπύρου Πώρου, Άρης Ραξέφσκι και ο πατέρας του θέλησε να του ευχηθεί με τον πιο ξεχωριστό τρόπο. Ο Σπύρος Πώρος δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook μια φωτογραφία από την παιδική ηλικία του γιου του, που απέκτησε με τη Ρωσίδα διευθύντρια φωτογραφίας, Ρία Ραξέφσκι.

Ο Άρης Ραξέφσκι τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στο Λος Άντζελες. Και είναι παίκτης του χόκεϊ και διαγωνίζεται στους Los Angeles Junior Kings.

Ο ίδιος είναι ανερχόμενο αστέρι στο άθλημά του και ταυτόχρονα είναι full in love με τη σύντροφό του και κόρη της Χάιντι Κλουμ, Λένι. Ο Άρης Ραξέφσκι και η Λένι Κλούμ είναι ζευγάρι τα τελευταία τρία χρόνια και συχνά τους βλέπουμε μαζί σε κοινές εξόδους.

Πριν από λίγες μέρες, μάλιστα το ζευγάρι βρέθηκε μαζί στο Μπέβερλι Χιλς για γεύμα στο εστιατόριο Matsuhisa. Οι δυο τους έκαναν μια matchy matchy εμφάνιση επιλέγοντας φαρδύ denim παντελόνι, λευκό Tshirt και αθλητικά παπούτσια.

Με αφορμή, λοιπόν, τα γενέθλια του γιου του, ο Σπύρος Πώρος δημοσίευσε την κοινή τους φωτογραφία αναφέροντας χαρακτηριστικά: «χαρούμενα γενέθλια στον γιο μου. Φωτογραφία αρχείου».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ