Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου συναντήθηκαν για πρώτη φορά μετά τις περιπέτειές τους στον Άγιο Δομίνικο.

Οι πρώην παίκτες του Survivor παρά τις όποιες εντάσεις και τον χωρισμό τους άφησαν να φανεί ότι έχουν ακόμα συναισθήματα ο ένας για τον άλλο. Η Βρισηίδα Ανδριώτου μάλιστα δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τον Σπύρο Μαρτίκα.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο professor Σπύρος Μαρτίκας βρέθηκε στο «Καλό Μεσημεράκι» και αποκάλυψε ότι αν κάποιος μπορεί να αντέξει το Survivor και να επιβιώσει, τότε μπορεί να αντέξει και έναν γάμο.

Λίγες στιγμές αργότερα, η αγαπημένη του Βρισηίδα Ανδριώτου έκανε την εμφάνισή της στο διπλανό παράθυρο. «Το “Καλό Μεσημεράκι” θες να γίνει καυτό μεσημεράκι;», ήταν η πρώτη αντίδραση του Σπύρο Μαρτίκα. Στη συνέχεια αποκαλύφθηκε το ραντεβού που έχουν οι δύο πρώην Survivors, αφού θα ανέβαινε στη Θεσσαλονίκη για να τη βρει.

Στην πρώτη του ανάρτηση μετά την επιστροφή του από το Survivor, ο Σπύρος Μαρτίκας επέλεξε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία με τη Βρισηίδα Ανδριώτου.

Συγκεκριμένα, στη φωτογραφία που ανάρτησε ο Σπύρος Μαρτίκας είναι οι δυο πρώην παίκτες αγκαλιασμένοι στον στίβο μάχης. Στη λεζάντα της δημοσίευσής του, ο ίδιος έγραψε: «Η διαχείριση μιας ήττας προβάλει το θάρρος και τη δύναμη της ψυχής σου !! Είναι και κάποιες αγκαλιές που χωράνε τις μεγαλύτερες προσδοκίες σου!».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ