Ο professor Σπύρος Μαρτίκας βρέθηκε στο «Καλό Μεσημεράκι» απέναντι στον Νίκο Μουτσινα και αποκάλυψε ότι αν κάποιος μπορεί να αντέξει το Survivor και να επιβιώσει, τότε μπορεί να αντέξει και έναν γάμο. Λίγες στιγμές αργότερα, η αγαπημένη του Βρισηίδα Ανδριώτου έκανε την εμφάνισή της στο διπλανό παράθυρο. «Το “Καλό Μεσημεράκι” θες να γίνει καυτό μεσημεράκι;», ήταν η πρώτη αντίδραση του Σπύρο Μαρτίκα. Στη συνέχεια αποκαλύφθηκε το ραντεβού που έχουν οι δύο πρώην Survivors, αφού την ερχόμενη Παρασκευή θα ανέβει στη Θεσσαλονίκη για να τη βρει. Μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει να βρεθούν αλλά φαίνεται πώς έχουν κάνει τον προγραμματισμό τους για τα επικείμενα ραντεβού τους.

Ο Σπύρος Μαρτίκας μετά την επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη θα επιστρέψει για το πάρτι που διοργανώνει το Σάββατο η αδελφή του για εκείνον. Ωστόσο, η Βρισηίδα δεν θα καταφέρει να είναι μαζί του καθώς έχει γενέθλια ο αδελφός της.

«Η Βρισηίδα θα έρθει τη Δευτέρα στην Αθήνα και απ’ ό,τι ξέρω το εισιτήριο θα είναι χωρίς επιστροφή, νομίζω», είπε ο Σπύρος Μαρτίκας κάνοντας τη Βρισηίδα Ανδριώτου να κοκκινίσει.

Στην πρώτη του ανάρτηση μετά την επιστροφή του από το Survivor, ο Σπύρος Μαρτίκας επέλεξε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία με τη Βρισηίδα Ανδριώτου.

Συγκεκριμένα, στη φωτογραφία που ανάρτησε ο Σπύρος Μαρτίκας είναι οι δυο πρώην παίκτες αγκαλιασμένοι στον στίβο μάχης. Στη λεζάντα της δημοσίευσής του, ο ίδιος έγραψε: «Η διαχείριση μιας ήττας προβάλει το θάρρος και τη δύναμη της ψυχής σου !! Είναι και κάποιες αγκαλιές που χωράνε τις μεγαλύτερες προσδοκίες σου !!».

Επιπλέον, στο «Καλό μεσημεράκι» ανέφερε: «Δεν ξέρω αν είναι όλα καρμικά σε αυτή τη ζωή. Δουλεύουμε κι εμείς την τύχη μας. Η τύχη είναι όταν η ικανότητα συναντά τις συγκυρίες», όταν ρωτήθηκε αν τελικά όλα έγιναν για να γνωρίσει τη Βρισηίδα.

Αναφορικά με την εξέλιξη του Survivor ίδιος θέλει και πιστεύει ότι θα βγει νικητής ο Στάθης Σχίζας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ