Την Τετάρτη βρέθηκε στο The 2Night Show ο Σπύρος Μπιμπίλας και μίλησε για όλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στον νέο κύκλο της δημοφιλούς σειράς του Netflix, The Crown με τον ρόλο του Γιάννη Λάτση. Ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ αποκάλυψε μάλιστα τον όρο που έθεσε στην παραγωγή.

«Δεν είχα δει ποτέ τοThe Crown. Με πήρε μια casting director από τις πολύ καλούς και με ρώτησε αν θέλω να περάσω από ένα δοκιμαστικό. Της είπα ότι δεν ξέρω καλά αγγλικά, ότι ξέρω τα αγγλικά του τουρίστα. Μου είπαν ότι δεν έχει καμία σημασία και να πάω να κάνω την ακρόαση. Ήθελαν να κάνω τον Λάτση, γιατί είπαν ότι του μοιάζω. Δεν καταλαβαίνω πού του μοιάζω…» είπε ο Μπιμπίλας.

Τους είπα ότι αν δεν έχω βοηθό για τη γλώσσα, δεν μπορώ να πάω. Τελικά μου έφεραν, επειδή επέμεινα. Για τη γλώσσα τον ήθελα, για να συνεννοούμαι με τον σκηνοθέτη. Πληρωμένα όλα. Ήθελα βοηθό για να συνεννοηθώ με τον σκηνοθέτη. Με υποδέχτηκαν λες και ήρθε ο πιο famous από την Ελλάδα. Πέρασα πολύ ωραία. Τα γυρίσματα έγιναν στην Μαγιόρκα και στην Σεβίλλη. Ήταν σαν ένα δώρο. Δέκα ημέρες έμεινα για ένα επεισόδιο, σε δυο σκηνές έπαιξα. Έκανα σκηνές και με τη Νταϊάνα την Ντεμπίκι που της μοιάζει εκπληκτικά.

Σε ερώτηση μάλιστα του Γρηγόρη Αρναούτογλου ο Σπύρος Μπιμπίλας σημείωσε πως στα γυρίσματα του The Crown υπήρχε άπειρη οργάνωση και άπειροι βοηθοί. Πήγα να δέσω τα κορδόνια μου και δεν με άφηναν. Μου είπαν πως έπρεπε να έρθει ειδικός».

Θυμίζουμε πως το The Crown είναι μια σειρά που ξεδιπλώνει τη ζωή της βρετανικής βασιλικής οικογένειας και φυσικά έχει συμπεριλάβει στο σενάριό της και τη χώρα μας στις προηγούμενες σεζόν. Έχουμε δει μέσα από τα επεισόδια της δραματικής σειράς τη μητέρα του πρίγκιπα Φιλίππου, πριγκίπισσα Αλίκη και τη σχέση και των δύο με την Ελλάδα. Οι ηθοποιοί που υποδύθηκαν τους Έλληνες αλλά και το σκηνικό που αναπαριστούσε την Αθήνα της εποχής εκείνης, δέχτηκαν αρνητική κριτική. Αυτή τη φορά, τον ρόλο της θρυλικής μορφής της ελληνικής Ναυτιλίας, Γιάννη Λάτση αναλαμβάνει ένας Έλληνας ηθοποιός που γνωρίζει καλά και την ιστορία του τόπου αλλά και του ανθρώπου που ενσαρκώνει.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το The 2Night Show;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ