Η Σοφία Βεργκάρα έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση και την Κυριακή για τα 50α γενέθλιά της. Φορώντας ένα άσπρο – κόκκινο μακρύ φόρεμα, η ηθοποιός φωτογραφήθηκε δίπλα στην τούρτα των γενεθλίων της, ενώ στη συνέχεια ανέβασε και μία φωτογραφία με τον γιο της, Μανόλο και την ανιψιά της, Κλόντια, η οποία της μοιάζει εκπληκτικά.

Όπως φαίνεται σε άλλες αναρτήσεις που έκανε, στη γενέθλια δεξίωση βρέθηκε ολόκληρη η οικογένειά της. Η κριτής του America’s Got Talent πόζαρε για δύο υπέροχες φωτογραφίες δίπλα στην πισίνα καθώς απολάμβανε ένα γεύμα γενεθλίων της.

Η σταρ επέλεξε σκούρο μακιγιάζ ματιών και ένα nude κραγιόν για να ολοκληρώσει το υπέροχο σύνολό της. Με λεζάντα στη συναρπαστική ανάρτηση, η σταρ έγραψε απλώς τρία emojis τούρτας γενεθλίων.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Σοφία Βεργκάρα έχει επιλέξει πολλές φορές τα ελληνικά νησιά για τις διακοπές της. Η χώρα μας αποτελεί αγαπημένο τουριστικό προορισμό για διάσημες προσωπικότητες απ’ όλο τον πλανήτη.

Η ίδια μάλιστα πριν από λίγες ημέρες θυμήθηκε τις καλοκαιρινές διακοπές στη χώρα μας. Η Σοφία Βεργκάρα έκανε ένα ποστ για τα ξεχωριστά καλοκαίρια της στην Ελλάδα, δημοσιεύοντας μια σειρά φωτογραφιών στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ηθοποιός, στις φωτογραφίες πόζαρε με μαγιό και έδειχνε να απολαμβάνει τον ήλιο, ενώ σε μία φωτογραφία πόζαρε σε κατάστημα με παραδοσιακά εδέσματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ