Συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωϊαν σε είδον τη μεσημβρίαν» παραχώρησε η Σοφία Μανουσάκη και μίλησε, μεταξύ άλλων για τα παιδικά της χρόνια στην Κρήτη αλλά και τη γνωριμία της με τον Στέφανο Κορκολή.

«Κατάγομαι από τα Χανιά της Κρήτης, από αυτό το υπέροχο νησί. Είχα πολύ όμορφες παιδικές αναμνήσεις και στο σπίτι ακούγαμε πολλή μουσική. Χάρη στους γονείς μου έμαθα πολλά και διαφορετικά είδη μουσικής και τους ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό.

Στα εφηβικά χρόνια άρχισαν οι δυσκολίες, διότι ήρθε η οικονομική κρίση κι αρχίσαμε να αντιμετωπίζουμε με την οικογένειά μου καταστάσεις, ακόμα και να παλέψουμε και για ένα πιάτο φαϊ, αν μπορώ να το πω αυτό. Εκείνη την περίοδο, που αποφάσισα να πάω στο ωδείο, είπα στους γονείς μου ότι θέλω να ξεκινήσω μαθήματα φωνητικής», δήλωσε η Σοφία Μανουσάκη.

Πώς γνωρίστηκε η Σοφία Μανουσάκη με τον Στέφανο Κορκολή;

Αναφερόμενη στη γνωριμία της με τον Στέφανο Κορκολή η ίδια αποκάλυψε: «Με τον Στέφανο Κορκολή συναντηθήκαμε τυχαία. Είχε έρθει στα Χανιά για μια φιλανθρωπική συναυλία. Σε μία συνέντευξη του πρότεινε ο δημοσιογράφος, αν έχει χρόνο να ακούσει μια νέα φωνή κι εγώ δεν γνώριζα τίποτα. Εκεί κατάλαβα ότι είχε δημιουργηθεί μία όμορφη συνωμοσία για αυτήν την ακρόαση».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ