Η Σοφία Φαραζή αναφέρθηκε στο μήνυμα που την είχε στεναχωρήσει από μια κοπέλα, την περίοδο που πρωταγωνιστούσε στη σειρά «Λίτσα.com».

Η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και ανέφερε: «Μόνο μια φορά νομίζω στενοχωρήθηκα, έτσι για λίγο. Παραξενεύτηκα βασικά που μου έστειλαν στο Instagram μια κοπέλα που ηχογραφούσε μια φαν της σειράς και έλεγε “θέλω να πεθάνει η Φαραζή, θέλω να τη δω νεκρή”».

«Έχουν περάσει περίπου 15 χρόνια από το “Λίτσα.com”. Ήταν μια πολύ διαφορετική εποχή, πιο ανέμελη. Έβγαινες από τη σχολή και είχες κέφι να μπεις στον επαγγελματικό στίβο και να κάνεις πράγματα. Τώρα, τα παιδιά παλεύουν για να δουν αν θα έχουν διπλώματα. Δεν υπήρχε τότε το ίντερνετ, πολύ σημαντικό. Δηλαδή, έκανες μια δουλειά και έβγαινες έξω και σε σταματούσαν να σου μιλήσουν γι’ αυτή τη δουλειά. Τώρα μπορεί ο οποιοσδήποτε να σου στείλει ένα μήνυμα και επίσης μπορεί ο οποιοσδήποτε να σε βρίσει».

«Δεν απόλαυσα ούτε εισέπραξα την επιτυχία του “Λίτσα.com”, αποφάσισα να κλειστώ στο σπίτι»

«Δεν απόλαυσα ούτε εισέπραξα την επιτυχία του “Λίτσα.com”, αποφάσισα να κλειστώ στο σπίτι, ήθελα να κάνω παιδί. Δεν ήθελα να λείψω, δεν το μετάνιωσα που δεν έκανα τότε τηλεόραση, ήμουν στο θέατρο, ήμουν πολύ καλυμμένη. Έχω περάσει άσχημα στο θέατρο, θυμάμαι να περιμένω να περάσουν οι μέρες, να τελειώσει η παράσταση και να γυρίσω στο σπίτι μου. Δεν έχω φύγει από παράσταση, τώρα θα έφευγα. Τότε ήμουν μικρή και φοβόμουν ότι θα κλείσουν οι πόρτες» δήλωσε, η Σοφία Φαραζή.

Διαβάστε επίσης:

Σοφία Φαραζή: Μοναδικές εικόνες από τις διακοπές της στη Ζανζιβάρη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ