Η Σοφία Αρβανίτη με τον Μιχάλη Ρακιντζή πίσω στον χρόνο υπήρξαν ζευγάρι, ωστόσο οι δυο τους δεν πρόβαλαν αυτή τη σχέση. Αντιθέτως είχαν επιλέξει να μην μιλήσουν για αυτή. Όπως εκμυστηρεύτηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» η Σοφία Αρβανίτη εξήγησε ότι αυτό είναι η γενικότερη στάση που είχε στην προσωπική της ζωή και πως και σε άλλες περιπτώσεις είχε προστατεύσει τους συντρόφους της από τους φωτογραφικούς φακούς των παπαράτσι.

«Σου δίνει ιδέες να γράψεις, όταν είσαι ερωτευμένη. Κι εμένα με έναν τρόπο μου επέβαλε ο Μιχάλης να ασχοληθώ με τον στίχο. Και μου λέει δεν θέλω να μπαινοβγαίνει κόσμος. Θα κάτσεις να στρωθείς να γράψεις και θα σου γράψω. Ανέπτυξα αυτό το συναισθηματικό κομμάτι γιατί πρέπει να εμπνευστείς για να γράψεις. Τα τραγούδια ήταν ερωτικά ποπ και νομίζω ότι μου πήγε πάρα πολύ καλά. Νομίζω έχει περισσότερη μαγεία να μην ξέρεις τι κάνει ο άλλος στην ερωτική του ζωή. Ακόμα το κρατώ και σε όλα τα επόμενα χρόνια σε πολύ λίγες περιπτώσεις έμαθαν οι δημοσιογράφοι με ποιον είμαι και σε πολλές περιπτώσεις δεν ανακάλυψαν. Το προστάτευσα πάρα πολύ εγώ και δεν το έμαθαν ποτέ. Μου αρέσει πολύ να απασχολώ με την δουλειά μου», σχολίασε για τη σχέση της με τον Μιχάλη Ρακιντζή.

Αναφορικά με άλλη σχέση της σχολίασε: «Μετά το 1992, που είχε αναπτυχθεί πολύ η τηλεόραση κι ήταν η εποχή των παπαράτσι, κι είχα δει παπαράτσι στο σπίτι που ήμουν (σ.σ. με την τότε σχέση της). Μαζευτήκαμε και το προστάτευσα. Δεν ήθελα να μάθει κι εκείνος ότι έχουν έρθει παπαράτσι. Ήταν και αθλητής κι είχαν περιορισμό από τους προπονητές. Θα του έβαζαν κ…όχερο. Δεν το έμαθαν ποτέ» σημείωσε η Σοφία Αρβανίτη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ