Είναι από τις σπάνιες φορές που ο Μιχάλης Ρακιντζής ποζάρει με την επί χρόνια σύντροφό του Κωνσταντίνα Στεφανοπούλου καθώς το ζευγάρι διατηρεί χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή.

«Ναι, είμαστε μαζί πολλά χρόνια. Δεν ήταν τυχαία η γνωριμία μας, εγώ την έστησα. Μου έλεγαν από την δισκογραφική εταιρεία μου να πάω σε διάφορες εκπομπές αλλά έλεγα πάντα όχι. Μέχρι που είδα στην τηλεόραση την Κωνσταντίνα Στεφανοπούλου και θέλησα να παώ εκεί, στην εκπομπή που εκείνη παρουσίαζε. Έτσι έγινε και ήρθαμε κοντά», είχε εξομολογηθεί το 2013 ο Μιχάλης Ρακιντζής για τη γνωριμία του με την Κωνσταντίνα Στεφανοπούλου, το κορίτσι που γνωρίσαμε μέσα από την εκπομπή «3,2,1».

Η Κωνσταντίνα Στεφανοπούλου έκτοτε έμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και το 2017 σε μια σπάνια τηλεοπτική της συνέντευξη στην εκπομπή «Εδώ» είχε μιλήσει για την επαγγελματική της δραστηριότητα στο κομμάτι των visual effects.

«Ασχολούμαι με τα visual effects, έχω κάνει πολλά διαφημιστικά σποτάκια που μπορεί να έχετε δει και να μη γνωρίζετε ότι είναι δικό μου δημιούργημα αλλά ακόμα και αυτό έχει την ομορφιά του. Ούσα με γνώσεις τεχνικές πλέον, μπορεί να κάνω κάποιες δικές μου παραγωγές», ανέφερε τότε.

Το σπάνιο κοινό τους στιγμιότυπο είδαμε πρόσφατα στο Instagram της Έλενας Τσαβαλιά. Σε αυτό ο Μιχάλης Ρακιντζής ποζάρει αγκαλιά με την ηθοποιό και τη σύντροφό του Κωνσταντίνα Στεφανοπούλου.

«Απογευματινή επίσκεψη-έκπληξη! Είμαστε τόσο χαρούμενοι που σας είδαμε Μιχάλη Ρακιντζή και Κωνσταντίνα Στεφανοπούλου. Να μας ξαναERTHEτε», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Έλενα Τσαβαλιά, αφού ο γνωστός μουσικός επισκέφτηκε το μαγαζί της στο Μαρούσι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ