Μια «μαύρη» σελίδα στην ιστορία των Mad Awards θα αποτελέσει ο άγριος ξυλοδαρμός ανάμεσα στον Snik και τον Light. Οι δύο τράπερς καβγάδισαν δύο φορές μπροστά στα έκπληκτα μάτια των παρευρισκόμενων και μία ακόμα κατά την έξοδό τους.

Το αποτέλεσμα ήταν όχι μόνο να διακοπούν τα βραβεία αλλά να κινδυνεύσουν να τραυματιστούν και όσοι βρισκόντουσαν δίπλα τους την ώρα των επεισοδίων.

Η κόντρα ανάμεσα στον Snik και τον Light είναι κάτι που ήδη γνωρίζαμε. Οι δύο τους είχαν φτάσει στο παρελθόν μέχρι και σε σημείο να οργανώσουν αγώνα μποξ για να «λύσουν» τις διαφορές τους. Λίγες εβδομάδες μετά το διαδικτυακό τους beef καβγάδισαν στα Mad VMA.

Ο φωτογραφικός φακός του okmag τους συνάντησε στα παρασκήνια κατά τη διάρκεια της βραδιάς. Και οι δύο έφτασαν στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do συνοδευόμενοι από τις συντρόφους τους. Μάλιστα, ήταν και εκείνες παρούσες στα επεισόδια.

Ο Light με την σύντροφό του.

Τόσο ο Snik όσο και ο Light πραγματοποίησαν κανονικά τα acts τους στα βραβεία Mad μετά τον άγριο ξυλοδαρμό. Το κοινό τους γιουχάρισε καθώς ανέβηκαν στη σκηνή ενώ μετά το τέλος της εμφάνισής τους ζήτησαν και οι δύο «συγγνώμη».

«Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη στον κόσμο που ήταν εδώ σήμερα. Αλλά έχω μάθει σαν παιδί όταν μου επιτίθενται να αμύνομαι. Χίλια συγγνώμη σε όποιον το είδε. Δεν είμαστε τέτοιο άνθρωποι και δεν θέλαμε να χαλάσει η διοργάνωση. Μέσα από την καρδιά μου, συγγνώμη και καλή βραδιά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Light.

Ο Snik με την σύντροφό του.

«Συγγνώμη για τη φασαρία που έγινε. Είμαστε κατά της βίας. Και όσοι κάνουν δηλώσεις σχετικά που σίγουρα δεν είμαστε εμείς, πρέπει κι εμείς να αμυνθούμε όπως είπε και το φιλαράκι μας πριν», είπε ο Snik.

Η Γιώτα Ιωαννίδου.

Στο πλευρό του Snik ήταν η Γιώτα Ιωαννίδου. Η Θεσσαλονικά καλλονή που του έκλεψε την καρδιά, όπως είχε αποκαλύψει πρώτη και η Soula Glamorous στο okmag, είναι συνεχώς στο πλευρό του.

Μάλιστα, μετά το ρομαντικό τους ταξίδι στο Παρίσι, το βράδυ της Τρίτης έφτασαν μαζί στην πρόβα τζενεράλε των βραβείων Mad.

Φωτογραφίες: Νίκος Δρούκας/ NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ