Στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη έκατσε το μεσημέρι της Τρίτης (21/11) η Σμαράγδα Καρύδη.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την παράσταση την οποία σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί, «Η μαριχουάνα της μαμάς είναι η καλύτερη».

«Είμαι συγκεντρωτική, σπαστική, κουράζω και τον εαυτό μου ακόμα, είναι μια τεράστια ευθύνη. Η διαδικασία είναι ανυπόφορη ώρες ώρες γιατί αγχώνομαι το βράδυ δεν κοιμάμαι, αλλά μετά όταν βλέπεις το αποτέλεσμα και είναι σχεδόν αυτό που σκέφτηκες και ότι έχεις βάλει κάτι από τον εαυτό σου, ικανοποιείσαι».

«Την έχω πατήσει λίγο φέτος γιατί δεν τελειώνει το κομμάτι της κούρασης ποτέ, γιατί παίζω στην παράσταση, δεν την σκηνοθέτησα μόνο, και μαζί κάνω και γυρίσματα για τη σειρά “IQ” που πάει καλά», συμπλήρωσε.

Για την υπόθεση της παράστασης και πώς αυτή εξελίσσεται, ανέφερε:

«Είναι φάρσα, είναι σάτιρα, είναι σουρεαλιστικό το έργο. Το έκανα πιο σημερινό, έκοψα πράγματα που ήταν της Ιταλίας της εποχής εκείνης που δε μας αφορούν πια, έβαλα τραγούδια, το έκανα μιούζικαλ με ζωντανή μουσική. Είναι ένα σουρεαλιστικό πράγμα πολύ αστείο. Βγήκε πολύ ωραίο, ξεκινήσαμε από την αρχή γεμάτοι και ο κόσμος είναι χαρούμενος και αυτό μας έχει δώσει χαρά».

Για ποιον λόγο προτιμά την κωμωδία;

«Εγώ την επιλέγω την κωμωδία, και όταν έχω να επιλέξω ανάμεσα σε δύο και είναι εξίσου καλά, πάντα θα διαλέξω την κωμωδία. Μου δίνει τεράστια χαρά να κάνω τους ανθρώπους να γελάνε, τεράστια ηδονή».

Πώς αντιμετωπίζει την αντίδραση του κοινού;

«Όταν ήμουν μικρότερη πάθαινα πανικό και έλεγα δεν αρέσουμε καθόλου και είμαστε χάλια. Τώρα το υπερβαίνω. Αυτοί που με ξέρουν, με καταλαβαίνουν αμέσως, δεν είμαι μουντρούχα που δε μιλάει, εκφράζω πολύ καλά ό,τι θέλω και είμαι πολύ ανοιχτή με όλους. Το πρώτο μου μέλημα είναι να νιώσουν οι ηθοποιοί άνετα, ανοιχτοί και καλά για να βγάλουν και το καλύτερό τους. Όταν έχει πάει καλά η παράσταση φεύγεις ξεκούραστος, ενώ το θέατρο έχει πραγματικά μια κούραση. Έχει ένα μόνιμο άγχος όλη μέρα, ενώ το γύρισμα είναι διαφορετικό».

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ