Η Φωτεινή Αθερίδου και ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας ένώθηκαν με πολιτικό γάμο στον Πύργο Μελισσουργού το απόγευμα της Τρίτης. Το ζευγάρι πραγματοποίησε και τη βάφτιση του γιου του στον οποίο έδωσαν το όνομα του παππού του, Θοδωρής. Στον γάμο του ζευγαριού βρέθηκαν φυσικά οι οικογένειές τους, με τον Θοδωρή Αθερίδη και την Ελένη Γκάσουκα να συγκινούνται. Ακόμη, το «παρών» έδωσαν η Σμαράγδα Καρύδη, η Ευγενία Σαμαρά με τον Γιάννη Ποιμενίδη, η Αντιγόνη Ψυχράμη με τον Δημήτρη Μακαλιά, ο Πάνος Βλάχος, η Ευαγγελία Συριοπούλου, ο Γιώργος Χρανιώτης με τη Γεωργία Αβασκαντήρα και άλλοι.

Στα στιγμιότυπα από τη βάφτιση του μικρού που μοιράστηκαν στα social media οι καλεσμένοι ξεχώρισε η ευχή της Σμαράγδας Καρύδη στον μικρό Θοδωρή.

«Να ‘σαι πάντα ψηλά, πάντα στο φως», έγραψε η ηθοποιός δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από την ώρα που ο παπάς σηκώνει ψηλά τον Θοδωρη junior για να τον βαφτίσει στη συνέχεια μέσα στο νερό.

Παράλληλα, η Ευγενία Σαμαρά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο από την τελετή αλλά και από το πάρτι μετά τον γάμο. Σε ένα στορι της μάς έδειξε τη νύφη και τον γαμπρό δίνοντάς τους τις ευχές της, ενώ στο επόμενο στορι της μοιράστηκε ένα βίντεο με τη Σμαράγδα Καρύδη και την ίδια να χορεύουν σε ξέφρενους ρυθμούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ