Η Φωτεινή Αθερίδου και ο Κωνσταντίνος Μαγκλαρας παντρεύτηκαν σήμερα με πολιτικό γάμο, ενώ βάπτισαν και τον τριών ετών γιο τους στον Πύργο Μελισσουργού, έχοντας δίπλα τους αγαπημένους φίλους και συγγενείς. 

Κουμπάρα στον γάμο ήταν η ηθοποιός Μαρία Παπαφωτίου και ο γιος τους πήρε το όνομα του παππού του, Θοδωρή. Μάλιστα ο Θοδωρής Αθερίδης κατέφτασε στον γάμο έχοντας δίπλα την πρώην σύζυγό του, Ελένη Γκασούκα.

Στον γάμο και τη βάφτιση πήγε και η σύντροφος του Θοδωρή Αθερίδη, Σμαράγδα Καρύδη. Το ζευγάρι τίμησαν με την παρουσία τους φίλοι και συγγενείς. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο Πάνος Βλάχος, ο Χρήστος Λούλης, ο Μιχάλης Μαρίνος, η Γεωργία Αβασκαντήρα και ο Γιώργος Χρανιώτης, η Ευγενία Σαμαρά, η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο Θάνος Μπίρκος και ο Θοδωρής Σκυφτούλης.

Η Ευγενία Σαμαρά ήταν από τους πρώτους που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο από την τελετή αλλά και από το πάρτι μετά τον γάμο. Σε ένα στορι της μας έδειξε τη νύφη και τον γαμπρό δίνοντάς τους τις ευχές της, ενώ στο επόμενο στορι της μοιράστηκε ένα βίντεο με τη Σμαράγδα Καρύδη και την ίδια να χορεύουν σε ξέφρενους ρυθμούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ