Η Σίσσυ Χρηστίδου έχασε πριν από λίγο καιρό την πολυαγαπημένη της μητέρα, Μίνα. Η μητέρα της έδινε τη μάχη της έχοντας να αντιμετωπίσει τη χρόνια μυελοδυσπλαστική λευχαιμία με την οποία είχε διαγνωστεί πριν από περίπου ένα χρόνο.

Η Σίσσυ Χρηστίδου, δεν θα μπορούσε σήμερα με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, να μη κάνει τη δική της ανάρτησή για την αγαπημένη της μαμά, ανεβάζοντας φωτογραφίες με εκείνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Ο χρόνος είναι αδίστακτος, δεν είναι γιατρός… Σ´ αγαπάμε πολύ και μας λείπεις αφόρητα… Όμως δεν πονάς πια… Και αυτό τα κάνει όλα λίγο πιο υποφερτά… Συνέχισε το ταξίδι σου μαμά… Και μείνε ήσυχη… εδώ κάτω όλοι μας θα είμαστε καλά… και πάντα εσύ μαζί μας…» έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου για τη μητέρα της.

Η μητέρα της, Μίνα έφυγε από τη ζωή στις 5 Φεβρουαρίου 2022. Η μητέρα της Σίσσυς έπασχε τα τελευταία δύο χρόνια από μυελοδυσπλαστική λευχαιμία, το «πάλεψε» αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Η ίδια η Σίσσυ Χρηστίδου, μάλιστα, είχε μοιραστεί με τους ακολούθους της στο YouTube τη δύσκολη περίοδο που βίωνε η οικογένειά της λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Από το προηγούμενο καλοκαίρι κάναμε κάποιες εξετάσεις και φάνηκε ότι κάτι δεν πηγαίνει πολύ καλά. Στην αρχή ήμασταν πιο χαλαροί, γιατί θα μπορούσε να ήταν από μια ίωση ή μία λοίμωξη. Τελικά 1η Νοέμβριου, στα γενέθλια του αδερφού, μάθαμε ότι η μαμά πάσχει από χρόνια μυελοδυσπλαστική λευχαιμία, CMML λέγεται, έχω μάθει πάρα πολλά γι’ αυτήν την ασθένεια πια», εξήγησε η Σίσσυ Χρηστίδου στο βίντεο που είχε ανεβάσει στο κανάλι της στο YouTube.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ