Με τις ευχές της για τη Γιορτή της Μητέρας ξεκίνηση σήμερα την εκπομπή της «Χαμογέλα Ξανά» η Σίσσυ Χρηστίδου. Η γνωστή παρουσιάστρια που πριν από λίγο καιρό έχασε τη μητέρα της, συγκινεί στέλνοντας το δικό της μήνυμα σε όσους γιορτάζουν σήμερα.

«Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες. Να τις χαίρεστε, να μας χαίρονται. Να είμαστε γερές και δυνατές μέσα σε όλους τους ρόλους μας. Να τις χαίρεστε όσοι τις έχετε ακόμα εκεί έξω», είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου αναφερόμενη και στη δική της μητέρα.

Η παρουσιάστρια, ωστόσο, που είναι και η ίδια μαμά σε δυο γιους, τον Φίλιππο και τον Mike αποκάλυψε πως ο πατέρας τους, Θοδωρής Μαραντίνης είναι αυτός που φροντίζει να ετοιμάζουν τα παιδιά τους όμορφες εκπλήξεις.

«Ήταν στο σπίτι ο Φίλιππος με έναν φίλο του και μου λέει ο φίλος του πήγα και πήρα ένα δώρο στη μαμά μου. Λέω “Φίλιππε;” και μου απαντάει “μαμά αγκαλιά. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο δώρο, εσύ το λες”. Ο μικρός δεν μπορεί να συνδέσει ακόμα πότε είναι η γιορτή, το πετάω εγώ. Φροντίζει ο μπαμπάς τους τέτοιες μέρες, τους βάζει και ετοιμάζουν πράγματα. Τα περιμένω», είπε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Δείτε τη συγκινητική ανάρτηση που είχε κάνει η Σίσσυ Χρηστίδου μετά τον θάνατο της μητέρας της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ