Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος πήρε την απόφαση να δώσει Πανελλήνιες έχοντας ως στόχο τη νομική σχολή.

Στην εξέταση της Νεοελληνικής γλώσσας ο γνωστός γυναικοκτόνος κλήθηκε να αναπτύξει τις απόψεις του για τη βία των γυναικών. Η τραγική ειρωνία της ζωής έκανε έξαλλη τη Σίσσυ Χρηστίδου που ξέσπασε μιλώντας με τον συνήγορό του Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη.

«Πού βρήκε το μυαλό να διαβάσει;»

«Όλο αυτό δεν δείχνει έναν άνθρωπο που χάνει τον έλεγχο εύκολα. Δεν μπορείς να μην αναρωτηθείς πού βρήκε το μυαλό να διαβάσει. Μιλάμε για συναισθήματα ανθρώπινα. Ο τρόπος που το αντιμετωπίζεις δείχνει πράγματα για σένα και το αν έχεις μετανιώσει, αν μπορείς να κοιτάξεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη.

Είσαι μετανιωμένος, θες να μειωθεί η ποινή σου, έχουν γίνει όλα αυτά. Δίνεις πανελλήνιες, σου έρχεται αυτό το θέμα, δεν πετάς το στυλό και φεύγεις; Κάθεσαι 1,5 ώρα και αναπτύσσεις τις ιδέες σου; Πραγματικά» είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Με τη σειρά του ο δικηγόρος Αλέξανδρος Παπαϊωάννίδης ανέφερε: «Εγώ είχα άγνοια πως θα έδινε εξετάσεις και ήταν μία επιλογή της τελευταίας στιγμής. Το ζήτημα είναι πως δεν έχω μιλήσει μαζί του. Όταν θα μιλήσω, θα ενημερωθώ για το πώς έγραψε. Αντιλαμβάνομαι την κοινωνία αλλά το να δώσει κάποιος κρατούμενος πανελλήνιες είναι από τα στοιχεία που συνεκτιμώνται από τα δικαστήρια».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Έδωσε τελικά Πανελλήνιες και κλήθηκε να γράψει για τη βία ενάντια των γυναικών!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ