Παρά τα δημοσιεύματα της Πέμπτης, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έδωσε Πανελλαδικές εξετάσεις. Σήμερα μάλιστα διαγωνίστηκε στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας.

«Έφτασαν κανονικά τα θέματα στις φυλακές» ανέφερε ο Κωνσταντίνος Δούνας, διευθυντής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Φωκίδας. «9 πήρε τα θέματα στις 12 θα έχει τελειώσει. Ήταν δύο υποψήφιοι, ο ένας δεν πήγε και δύο επιτηρητές. Είναι συνεργάσιμος» είπε ο ίδιος στην εκπομπή «Το πρωινό».

«Βιωματικό γραπτό»

Τραγική ειρωνεία; Το θέμα που έπεσε στη Γλώσσα είναι η βία εναντίον των γυναικών! Η Άρια Καλύβα πρόσθεσε με καυστικό ύφος πως το γραπτό ήταν βιωματικό για τον πιλότο και δολοφόνο.

«Όποιος από την επιτροπή σκέφτηκε να βάλει αυτό το θέμα δεδομένου πως θα έδινε εξετάσεις ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είναι genius, ευφυέστατος. Βέβαια τα γραπτά που διορθώνουν οι εξεταστές δεν έχουν το όνομα πάνω. Η διαδικασία είναι αδιάβλητη, αλλά όλοι θα θέλαμε να μάθουμε τι θα γράψει ο Μπάμπης» ανέφερε ειρωνικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε το βίντεο:

Οι δηλώσεις του δικηγόρου

Να σημειώσουμε πως ο δολοφόνος της Καρολάιν τους διέψευσε όλους και τελικά ΄έδωσε Πανελλήνιες. Ο δικηγόρος του συζυγοκτόνου όμως δήλωνε μέχρι χτες ότι ο πελάτης του δεν θα δώσει Πανελλαδικές καθώς δεν μπορεί να επιστρέψει στο Μαλανδρίνο για να δώσει εξετάσεις.

«Πάρτε τον κ. Παπαϊωαννίδη, δεν είναι ωραίο να φέρεται σαν να μην ξέρει τι του γίνεται. Ούτε τον δικηγόρο του δεν ενημέρωσε.  Έκανε κακό χαμό στις φυλακές και του κάναν το χατίρι» ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε το απόσπασμα:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ