Ο γιος της Σινέντ Ο’ Κόνορ, Σειν βρέθηκε νεκρός στις 7 Ιανουαρίου και κηδεύτηκε μετά από μια ινδουιστική τελετή το Σάββατο 15 Ιανουαρίου.

«Ο υπέροχος γιος μου, το φως της ζωής μου, αποφάσισε να τελειώσει την επίγεια μάχη του σήμερα και βρίσκεται με τον Θεό. Ελπίζω να αναπαυτεί εν ειρήνη και κανένας να μην ακολουθήσει το παράδειγμά του. Μωρό μου, σε αγαπώ τόσο πολύ. Σε παρακαλώ, αναπαύσου εν ειρήνη», είχε αναφέρει τότε σε ανάρτησή της στο Twitter.

Μετά από τον θάνατο του γιου της η τραγουδίστρια δεν βρίσκει «Κανένα νόημα» στη ζωή της. Μάλιστα η ίδια όπως έγραψε μετά την αυτοκτονία του γιου της στο Twitter, δεν βρίσκει πλέον, κανένα νόημα σε τίποτα ώστε να την κάνει να εμφανιστεί ξανά στη σκηνή.

Με μία δημοσίευσή της στο Twitter, η τραγουδίστρια ενημέρωσε το κοινό της πως δεν θα τη δει ποτέ ξανά να τραγουδάει. «Απλά για να σας ενημερώσω, οι υπαινιγμοί για πιθανές εμφανίσεις μου φέτος ή τον επόμενο χρόνο ή γενικά καποια στιγμή είναι λανθασμένοι. Δεν θα υπάρξει ποτέ ξανά κάτι, για το οποίο θα τραγουδήσω», έγραψε.

Εδώ και κάποια χρόνια, η γνωστή τραγουδίστρια αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής υγείας. Ωστόσο, η απώλεια του γιου της σίγουρα επιδείνωσε την κατάστασή της.

Μία εβδομάδα μετά τον θάνατό του, η τραγουδίστρια νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο, προσπαθώντας να ελέγξει την κατάσταση της ψυχικής της υγείας.

Κάποια tweet που είχε ανεβάσει και στη συνέχεια τα έσβησε μαρτυρούσαν πως οδηγήθηκε εκεί λόω των αυτοκτονικών τάσεών της. «Δεν έχει νόημα να ζω χωρίς αυτόν. Ό,τι αγγίζω, το καταστρέφω, έμενα μόνο για εκείνον και τώρα εκείνος έφυγε. Κατέστρεψα την οικογένειά μου. Τα παιδιά μου δεν θέλουν να με ξέρουν πλέον», είχε γράψει χαρακτηριστικά Σινέντ Ο’ Κόνορ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ