Τραγωδία για τη Σινέντ Ο’ Κόνορ. Η διάσημη τραγουδίστρια με πόνο ψυχής ανακοίνωσε τον θάνατο του 17χρονου γιου της, Σέιν. Όπως αποκάλυψε η ίδια, ο γιος της –που αγνοούνταν εδώ και δυο μέρες – αυτοκτόνησε σε ηλικία 17 μόλις χρόνων.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Guardian, ο Σέιν είχε εξαφανιστεί πριν από δύο μέρες από το Δουβλίνο όπου διέμενε. Ωστόσο, σήμερα έγινε γνωστός ο θάνατός του μέσα από τη σπαρακτική ανάρτηση της μητέρας του.  Η Σινέντ Ο’ Κόνορ  ανακοίνωσε ότι ο γιος της αυτοκτόνησε.

 «Ο υπέροχος γιος μου, το φως της ζωής μου, αποφάσισε να τελειώσει την επίγεια μάχη του σήμερα και βρίσκεται με τον Θεό. Ελπίζω να αναπαυτεί εν ειρήνη και κανένας να μην ακολουθήσει το παράδειγμά του. Μωρό μου, σε αγαπώ τόσο πολύ. Σε παρακαλώ, αναπαύσου εν ειρήνη», αναφέρει η ανάρτησή της στο Twitter.

Η 55χρονη Ιρλανδή τραγουδίστρια αφιέρωσε μέσω Τwitter ένα τραγούδι του Μπομπ Μάρλεϊ στον αδικοχαμένο γιο της.

Τέλος, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της οικογένειας αναφέρεται: «Δυστυχώς, επιβεβαιώνουμε  τον θάνατο του Σέιν Ο’ Κόνορ. Ζητούμε να σεβαστείτε τις δύσκολες στιγμές της Σινέντ, του πατέρα του Σέιν και της οικογένειάς του».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ