Μπορεί κάποτε να προσπαθούσαν να βάλουν εμπόδια η μία στην άλλη, όμως φαίνεται πως περασμένα ξεχασμένα για τις πρώην παίκτριες του The Bachelor.

Η νικήτρια του πρώτου The Bachelor, Νικολέττα Τσομπανίδου, μαζί με μία από τις μεγάλες της αντίζηλους Σία Βοσκανίδου έχουν διατηρήσει φιλικές σχέσεις μετά το reality. Εξάλλου εδώ και καιρό δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα, αλλά ούτε και κάποιο ενδιαφέρον για το άλλοτε μήλον τις έριδος ανάμεσά τους, Παναγιώτη Βασιλάκο.

Μαζί και με άλλα κορίτσια από το reality διασκέδασαν στο μαγαζί που τραγουδά ο Πάνος Κιάμος στην παραλιακή. Αφορμή στάθηκαν τα γενέθλια της Άννυς Βασίλα, η οποία έκλεισε τα 25 και ντύθηκε στα κόκκινα για να το γιορτάσει.

«Έγινα 25 κι εγώ λοιπόν …Μια ξεχωριστή μέρα από όλες τις υπόλοιπες ..Είμαι ευγνώμων που μεγαλώνω με υγεία , με ανθρώπους που με αγαπάνε και φρόντισαν να είναι όλα υπέροχα στα γενέθλια μου ..Σας ευχαριστώ άπειρα για τις ευχές σας !! Να ευχηθώ με τη σειρά μου υγεία , τύχη και πολύ αγάπη», έγραψε μεταξύ άλλων η Άννυ Βασίλα για τα γενέθλιά της.

Στα κόκκινά και οι πρώην παίκτριες του The Bachelor, Μάγδα Ντάλα και Μαγδαληνή Ζαφειρίου. Από την άλλη η Σία Βοσκανίδου επέλεξε ένα ιβουάρ crop top το οποίο συνδύασε με μια διάτρητη φούστα και η Νικολέττα Τσομπανίδου ένα μίνι στο αγαπημένο της χρώμα, το βεραμάν.

Μπορεί με τον Παναγιώτη Βασιλάκο η σχέση τους να έληξε λίγο καιρό μετά το The Bachelor, ωστόσο η Νικολέττα Τσομπανίδου είναι ερωτευμένη και μάλιστα συνεργάζεται με τον σύντροφό της, ο οποίος είναι υποστηρικτικός σε όλα τις τα επαγγελματικά βήματα.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη γιατί έχω βρει έναν άνθρωπο που με στηρίζει από την αρχή της σχέσης μας», είχε δηλώσει στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Φωτογραφίες: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ