Ο Σάββας Γκέντσογλου έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της Θεσσαλονικιάς, Κίκας Τσέκου. Ο γνωστός ποδοσφαιριστής εδώ και λίγους μήνες είναι ζευγάρι με την επιχειρηματία και πρώην συγκάτοικο της Ιωάννας Τούνη.

Η αποκάλυψη ήρθε μέσω Instagram όταν ο ποδοσφαιριστής ανέβασε τρυφερό στιγμιότυπο με την αγαπημένη του. Ο γνωστός ποδοσφαιριστής θέλησε μάλιστα να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα τρυφερό τους στιγμιότυπο. Ο ίδιος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα φωτογραφία μαζί με τη σύντροφό.

Μάλιστα το ζευγάρι πέρασε το πρώτο του κοινό καλοκαίρι απολαμβάνοντας τις αποδράσεις τους και δεν έχουν σταματήσει να ποζάρουν μαζί για τo Ιnstagram.

Ο Σάββας Γκέντσογλου έχει προχωρήσει τη ζωή του, πέντε χρόνια μετά τον χωρισμό του από την Αγγελική Ηλιάδη. Μπορεί ο Σάββας Γκέντσογλου και η τραγουδίστρια να έχουν πάρει χωριστούς δρόμους, ωστόσο δεν σταμάτησαν ποτέ να επικοινωνούν αφού τους συνδέει ο καρπός του έρωτά τους, Βασίλης.

Στις αρχές του 2019 το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι αποφασίζει να τραβήξει χωριστούς δρόμους. Από την πρώτη στιγμή, η δημοφιλής τραγουδίστρια και ο διεθνής ποδοσφαιριστής προσπάθησαν να κρατήσουν άψογες σχέσεις για χάρη του.