Την προσπάθειά της να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για το θέμα του καρκίνου συνεχίζει η Σάνεν Ντοχέρτι και με δύναμη ψυχής μιλά ανοιχτά για τη δική της δύσκολη μάχη και τις μεταπτώσεις που έχει βιώσει λόγω της περιπέτειας υγείας της.

Με μια σειρά από φωτογραφίες που «δεν είναι όμορφες», όπως αποκαλύπτει η ίδια, αλλά είναι «αληθινές» η γνωστή ηθοποιός που αγαπήσαμε μέσα από τους ρόλους της στο «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» και οι «Μάγισσες» αποκάλυψε πέρυσι ότι ο καρκίνος της επέστρεψε και βρισκόταν σε στάδιο 4. Η ίδια είχε δώσει και στο παρελθόν δύσκολη μάχη με τον καρκίνο και το 2017 έδειχνε να έχει θεραπευτεί. Ωστόσο, η Σάνεν Ντοχέρτι ήρθε και πάλι αντιμέτωπη με τον εφιάλτη της ασθένειας.

«Με αφορμή τον μήνα ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού, θα ήθελα να μοιραστώ μερικές εικόνες από το δικό μου ταξίδι, από την πρώτη στη δεύτερη διάγνωση. Είναι όμορφες αυτές οι φωτογραφίες; ΟΧΙ, αλλά είναι αληθινές και η ελπίδα μου είναι ότι, κοινοποιώντας τις, θα μπορέσουμε να αποκτήσουμε όλοι περισσότερη γνώση και εξοικείωση με το πώς μοιάζει ο καρκίνος. Ελπίζω να ενθαρρύνω τον κόσμο να κάνει μαστογραφίες και συχνές εξετάσεις, να ξεπεράσει τον φόβο του και να αντιμετωπίσει, οτιδήποτε μπορεί να βρεθεί μπροστά τους», ανέφερε αρχικά στην ανάρτησή της η γνωστή ηθοποιός.

Και συνέχισε: «Το 2015 διαγνώστηκα με καρκίνο του μαστού. Υποβλήθηκα σε μαστεκτομή και έκανα χημειοθεραπεία και ακτινοθεραπεία. Είχα πολλές ρινορραγίες από τη χημειοθεραπεία. Δεν ξέρω αν κάποιος από εσάς είχε την ίδια εμπειρία. Ένιωθα επίσης εξουθενωμένη. Προσπαθούσα να μου φτιάξω τη διάθεση φορώντας τις αστείες πυτζάμες που μου χάρισε η φίλη μου η Κρίστι. Κατάφεραν όντως να μου φτιάξουν το κέφι; Ναι. Έδειχνα γελοία και αυτή η γελοιότητα με έκανε να γελάω με τον εαυτό μου. Το χιούμορ με βοήθησε να αντέξω αυτό που μου φαινόταν αδύνατο. Ελπίζω όλοι μας να καταφέρουμε να αντιμετωπίζουμε με χιούμορ τις αδύνατες καταστάσεις».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ