Στην ανάγκη που έχει να μιλήσει για τον καρκίνο αναφέρθηκε η Σάνεν Ντόχερτι στο πλαίσιο της προώθησης της νέας της ταινίας «List of a Lifetime», η οποία επικεντρώνεται στη ζωή μίας γυναίκας η οποία έχει διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού.

«Νιώθω ότι έχω μια ευθύνη στη δημόσια ζωή μου, την οποία διαχωρίζω από την υποκριτική μου καριέρα. Έχω ευθύνη να μιλήσω για τον καρκίνο και ίσως να εκπαιδεύσω τους ανθρώπους περισσότερο και να τους ενημερώσω ότι τα άτομα με καρκίνο στο στάδιο 4 είναι πολύ ζωντανά και πολύ δραστήρια» είπε η ηθοποιός και συνέχισε «ποτέ δεν παραπονιέμαι πραγματικά. Δεν μιλάω πραγματικά γι’ αυτό. Είναι μέρος της ζωής μου».

Η Ντόχερτι διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού το 2015. Δύο χρόνια αργότερα η ασθένεια ήταν σε ύφεση, αλλά το 2020 αποκάλυψε ότι ο καρκίνος επέστρεψε και ήταν πλέον στο τέταρτο στάδιο. Η ίδια είναι παντρεμένη με τον παραγωγό Κερτ Ισβαριένκο από το 2011.

Η ταινία παρουσιάζει τη ζωή μίας γυναίκας που διαγνώστηκε με καρκίνο και η οποία αναζητεί την κόρη της, την οποία έδωσε για υιοθεσία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ